To chyba nawet najlepszy z najgorszych pomysłów ale według zasady na bezrybiu i rak ryba , to pomysł do przyjęcia. Ciut przeraża myśl że PO oraz zostanie stara gwardia typu niezniszczalna emerytka pani Marchel ale cóż nie żałuj róż gdy płoną lasy. POPIERAM
|
|
Jak z Białej zrobi takie miasto jak uczelnię na Sidorskiej to sam Go poprę bez wachania !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Kandydat bardzo dobry !!!
Ale czy to nasz Senator Bergier ?
Czy redaktorowi tak drżały ręce że nie potrafi poprawnie napisać nazwiska jednej z najbardziej znanych osób w regionie?
|
|
kandydat bardzo dobry ,człowiek z otwartą głową no i pochodzi z Międzyrzeca. |
|
Z otwarta głową, dobry ....popytajcie pracowników PSW to wam powiedzą to i owo. Boże broń przed takim prezydentem...
|
|
..jestem pracownikiem PSW, POPIERAM W 100%,
UCZCIWY, SPRAWIEDLIWY, Z KLASĄ....
|
|
Nie, tylko nie ten paździerz. aws,po, a co tam ,aby do koryta!!
|
|
Z poparciem tej kandydatury nie byłoby żadnego kłopotu.
Wygrana w kieszeni.
|
|
No właśnie z poparciem podobno jest problem. Władze lubelskie nie popierają pana senatora. |
|
A ile ten pan partii zaliczył ? W/w i w 90 latach ROP czy jakoś. A teraz to zrobił wybór hahahaaaa ... do PO. Normalnie afera hazardowa. By żyło się lepiej ! |
|
Mam nadzieje, że tak nie jest jak pisze przedmówca. Miasta same winny wskazywać swoich partyjnych kandydatów. Na innym forum zapoczątkowałem wątek wyborów w Białej Podlaskiej licząc na tego typu nowe otwarcie i mam nadzieje, że Biegier nie wycofa się ze startu. W mojej ocenie jest to jedyny człowiek mający szansę pokonać istniejący układ. Przemawia też dorobek, choć niektórzy próbują jago sukces pokazać jako własny. Panie rektorze ja i moi koledzy służymy pomocą w kampanii wyborczej. Koniec Czpizmu w Białej BLISKO. |
|
Jasne - sprawiedliwy Pan. Zatrudni w UM od razu żonę, córkę, syna, zięcia , wnuki i pociotków. I na pewno w Białej Podlaskiej bedzie dobrze. My mieszkańcy Sławacinka pamiętamy senatorze!!!!
|
|
Begier??? On to może w wyścigach żółwi startować...
|
|
Człowieku nie pisz o polityce jeżeli nie wiesz co to jest ROP. Nie pisz w jakich partiach był Bergier bo nie wiesz czy to cacy czy be. Z tego co wiem ja jak każdy z ludzi prawicy w pewnym momencie miał dylemat PiS czy PO. Pani Kruk ta co "coś tam wie" bała się go mieć w swojej strukturze. Wybór wiec był prosty PO. Sprawa druga - pieniądze. Doktor habilitowany, rektor, senator, finansowo ma się bardzo dobrze i nie po pieniądze startuje do wyborów. Wracając do partii jego przeciwnik A. CZ. przez całe życie był człowiekiem prawicy i Solidarności co nie przeszkadza mu przez 12 lat hołubić betonowego komuchowstwa w Białej Podlaskiej. Wzmacnia lewe nogie. Koniec Czapizmu już bliski. |
|
Człowieku nie pisz o polityce jeżeli nie wiesz co to jest ROP. Nie pisz w jakich partiach był Bergier bo nie wiesz czy to cacy czy be. Z tego co wiem ja jak każdy z ludzi prawicy w pewnym momencie miał dylemat PiS czy PO. Pani Kruk ta co "coś tam wie" bała się go mieć w swojej strukturze. Wybór wiec był prosty PO. Sprawa druga - pieniądze. Doktor habilitowany, rektor, senator, finansowo ma się bardzo dobrze i nie po pieniądze startuje do wyborów. Wracając do partii jego przeciwnik A. CZ. przez całe życie był człowiekiem prawicy i Solidarności co nie przeszkadza mu przez 12 lat hołubić betonowego komuchowstwa w Białej Podlaskiej. Wzmacnia lewe nogie. Koniec Czapizmu już bliski. |
|
No No ... Wygrał by w cuglach ... Patrząc jak rozwija się uczelnia ponad 300 miejsc pracy... 4000 studentów i takie inwestycje w niedalekiej przyszłości i wszystko się super obraca.... tak sobie myślę jak przydał by się taki gospodarz w naszym mieście ... a teren po lotnisku już czeka .... i tyle do zronienia... oj marzenia.... Tylko te długi jakie teraz mam nasze miasto z tym może być kłopot... ale trzymam kciuki Panie Senatorze
ps. Pan redaktor sie nie popisał taki "byk" w nazwisku
|
|
A z tylnego fotela rządzić będzie właściciel SAS-a, likwidator Biaweny. Piękna perspektywa. Wcześniej senator musi się wytłumaczyć z milczenia na temat likwidacji ZPW Biawena. |
|
Oj zabraknie p. senatorowi tego R żeby zostać Prezydentem Białej !!!!!!!!
|
|
A Styrzyniec co !!!! Milczy !!! |
|
Ja na niego nie zagłosuję
|
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|