![]() |
Jak walka wyborcza, to walka wyborcza. Na pewno w Białej będzie to walka bezpardonowa, czyli w pańskim stylu panie Stefaniuk. Czas pokaże, czy w nadchodzącej kampanii wyborczej ponownie zastosuje pan deklaracje o 1000 miejsc pracy na lotnisku, a zwłaszcza ''elementy piwne'' (i inne ''chwyty arabskie'', jakże skuteczne przecież do publicznego, bezkarnego obrzygania i wyautowania poprzedniego prezydenta). Co prawda, zwolenniczką prezydenta Czapskiego nie byłam, ale ''serdecznie dziękuję'' za ''demo'' krację w formie i stylu prezentowanym przez obecnego ,,włodarza''.....
|
![]() |
Polkowski? ten co zarabiał w zglu zarabiał 10 tys zł miesięcznie i nie umiał nawet włączyć komputera ?
|
![]() |
Polkowski to ten co ma syna co czesto odwiedza hotel w osjanie i lubi 20 lat starsze ?
|
![]() |
Bronek na prezydenta!!!!!!
|
![]() |
uuuuu Broniewicz już nie w PO ? Teraz jakiś twór zrobił i pcha byłych działaczy SLD i PSL na stanowiska ?
|
![]() |
Broniewicz masz super zaplecze polityczne tym razem sie uda!!! Wygrasz!!!!
|
![]() |
Pan Paweł Siłakiewicz na PREZYDENTA!!!!!
|
![]() |
Nie lubię PIS, nie lubię PO ale najbardziej obrzydza mnie FAŁSZYWE SPOŁECZNICTWO.
|
![]() |
Biedaczyna nie dostał się do komitetu. Panu Broniewiczowi dziękujemy.
|
![]() |
Nie ma w Białej i okolicach człowieka bardziej zasłużonego dla Polski i naszego miasta jak p.Polkowski. Pisanie o jego poborach w ZGL-u jest zwykłą bzdurą. Wiele lat pracowałam z Prezydentem Polkowskim i nie mogę znieść dłużej tych oszczerstw. Obecna władza nie dorosła mu do pięt i stąd taka mściwość. Życzę zdrowia i powodzenia w jego działalności!
|
![]() |
Jakiej jego dzialalnosci? czytania slowa podlasia w kazdy wtorek?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|