![]() |
Witajcie, przez dwa lata brałam meridię i byłam bardzo z niej zadowolona schudłam 10 kg dobrze się czułam spałam po 5- 6 godzin i wstawałam wyspana miałam mnóstwo energi i chęci do życia .Wszystko się skończyło rok temu gdy meridię wycofano z aptek . Zaczęłam spać po 10 godzin i jeść dużo więcej niż zwykle. Szybko wróciło do mnie zgubione wcześniej 10kg a nawet więcej.Zaczęłam brać meizitang ale po tym chińskim leku czułam się bardzo źle więc go odstawiłam . Od kilku dni biorę slimex 15 ale objawy są podobne jak po meizitang-u nie czuję się dobrze więc chyba go odstawię. Proszę o opinie dotyczące slimex-u 15 ,napiszcie proszę jak wyglądają oryginalne tabletki slimex 15. Bo wydaje mi się ,że dostałam jakąś chińska podróbkę. Dzięki Arleta
|
![]() |
Witajcie, przez dwa lata brałam meridię i byłam bardzo z niej zadowolona schudłam 10 kg dobrze się czułam spałam po 5- 6 godzin i wstawałam wyspana miałam mnóstwo energi i chęci do życia .Wszystko się skończyło rok temu gdy meridię wycofano z aptek . Zaczęłam spać po 10 godzin i jeść dużo więcej niż zwykle. Szybko wróciło do mnie zgubione wcześniej 10kg a nawet więcej.Zaczęłam brać meizitang ale po tym chińskim leku czułam się bardzo źle więc go odstawiłam . Od kilku dni biorę slimex 15 ale objawy są podobne jak po meizitang-u nie czuję się dobrze więc chyba go odstawię. Proszę o opinie dotyczące slimex-u 15 ,napiszcie proszę jak wyglądają oryginalne tabletki slimex 15. Bo wydaje mi się ,że dostałam jakąś chińska podróbkę. Dzięki ArletaPolecam DoktorOdchudzanie.pl Sibutril bardzo mi pomogl |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|