![]() |
Witam!
Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego w gminie Łomazy nic nie wyszło z instalacji solarnych?
Najpierw pobrano zaliczki w wysokości 700 zł a teraz je oddano ( po ponad roku,,,) mówiąc, że nie będzie solarów...
Wszystkim gmino się udało a panu Droździukowi się nie udało?
Pytam się dlaczego?
Czy Łomazy w ogóle złożyły wiosek o dofinansowanie do instalacji solarnych? Czy Łomazy w ogóle cokolwiek starają się o jakiekolwiek dofinansowania? Bo mam wrażenie, że nic nie robią...
|
![]() |
Witam! Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego w gminie Łomazy nic nie wyszło z instalacji solarnych? Najpierw pobrano zaliczki w wysokości 700 zł a teraz je oddano ( po ponad roku,,,) mówiąc, że nie będzie solarów... Wszystkim gmino się udało a panu Droździukowi się nie udało? Pytam się dlaczego? Czy Łomazy w ogóle złożyły wiosek o dofinansowanie do instalacji solarnych? Czy Łomazy w ogóle cokolwiek starają się o jakiekolwiek dofinansowania? Bo mam wrażenie, że nic nie robią...W gminie Międzyrzec totalna porażka nic niema mimo ,że rządzi Kapłan a nie Kononowicz. |
![]() |
W gminie Międzyrzec totalna porażka nic niema mimo ,że rządzi Kapłan a nie Kononowicz.Bardzo dobrze, że Marek Uściński ma trochę oleju w głowie i nie przyłączył się do ekipy Kapłana. Tą decyzją zyskał wiele i nieźle to rokuje na przyszły rok. |
![]() |
Po sąsiedzku w gminie Rossosz już dwa razy dostali dofinansowanie do instalacji solarnych. W gminie Łomazy ani razu...
|
![]() |
No ja mam wrażenie, że w Łomazach nie potrafią korzystać z projektów unijnych ;/
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|