![]() |
He, he, he . Milicja, Zomo i Rada Miasta. Ciekawe kto tych biedaków urobił i dał nadzieję , że może wejdą do Rady ? Chyba Haidar z Rozenkiem i wladzami krajowymi. Stowarzyszenie robi krecią robotę i albo stracili instynkt samozachowawczy albo tym stowarzyszeniem, wrogie resortowym siły zewnętrzne zaczynają już sterować. Liwiniuka , który akceptował i popierał Stefaniuka, którego z kolei popiera Kaczyński ? Dywersja przez duże D. Tym resortowym którzy się zgodzili to firmować , nie warto mówić już Cześć. Obrzydlistwo...
|
![]() |
Tylko Stefaniuk się dziś liczy. I to będzie najlepszy wybór dla Białej i gwarancja, że ktoś nie utrąci budowy autostrady i centrum logistycznego. Taka prawda.
|
![]() |
Najlepsze są urzędniczki na evencie stefaniuka, wstyd. Mam nadzieję że do białej wróci normalność. POPIERAM MIACHAŁA LITWINIUKA
|
![]() |
Stefaniuk i autostradcentrum logistyczne, wróćmy na ziemie. CO z strefą ekonomiczną? 4 zmarnowane lata dla bialej
|
![]() |
......ty najpierw wytrzeżwiej !!!! tam są również urzedniczki z wydziałów za które odpowiada wasz Litwiniuk !!!! Cyrk na kółkach !!! BIALCZANIE nie dajcie się wpuścić kolejny raz w maliny !!!!!!!!!!!
|
![]() |
Na konferencji u Litwiniuka chyba nie było widać żadnych urzędniczek;)
|
![]() |
Urzędniczki nie urzędniczki jak wszyscy ludzie mogą w czasie wolnym od pracy (a była to sobota) robić na co mają ochotę. Widocznie dobrze im się pracuje u prezydenta Stefaniuka to mu pomagają.
|
![]() |
A więc mamy dwóch głównych kandydatów. Będzie ciekawie. Ale i tak myślę, że Stefaniuk wygra w pierwszej turze.
|
![]() |
Umówiłem się ze Stefaniukiem na rozmowę: biro ustaliło 10.04, chyba o 11. Ja byłem. Poprosiłem o potwierdzenie następnego terminu, osobiście przez prez Białej - chyba już nie chcę z nim rozmawiać.
|
![]() |
Koalicja Obywatelska wygra te wybory. PiS przegra.
|
![]() |
Urzędniczki tak kochają prezydenta że mogą pracować nawet w sobotę, śmiech na sali
|
![]() |
Liwiniuk jest 1000 razy lepszym kandydatem niż butny stefaniuk który zamknął urząd przed mieszkańcami
|
![]() |
Igor Reszko haha, chodziłam do klasy z tym imbecylem :)
|
![]() |
Litwiniuk już nie odpowiada za rzadne wydziały w magistracie,a pisząc ten komentarz zajżyj do przepisów ,kto jest pracodawcą dla tych "urzędniczek" , takich kompetencj jak zatrudnianie i zwalnianie nie ma nikt inny oprócz prezydenta miasta.Więc nie odpowiadaj bzdur,że te panie są tam dla Litwiniuka......a stoją by promować obecnego prezydenta.
|
![]() |
Oj chyba Sylwia awansuje
|
![]() |
wierny pies dyzmy
|
![]() |
Ja pier*** masakra. Nie ma na kogo zaglosowac... bo chyba nie chce widziec ani Vanessy ani p. Zubkowicz -Demczuk ktora wyslowic sie nie umie, ani tez innych lizusow i i dupowlazow. Wstyd! Ja pier*** ja pier***. Nie glosuje!
|
![]() |
Bo razem wodke pija i pala maryche, wiec dlaczego mial jej nie dac roboty?:)
|
![]() |
Bo razem wodke pija i pala maryche, wiec dlaczego mial jej nie dac roboty?:)Wiemy,wiemy cos o tym! |
![]() |
Liwiniuk jest 1000 razy lepszym kandydatem niż butny stefaniuk który zamknął urząd przed mieszkańcamiNie potrafię zrozumieć jednego, dlaczego tyle jadu wylano na Pana Litwiniuka i reakcja obecnego prezydenta. Można domniemywać, że prawo wyłączności do tego urzędu uzurpuje sobie Pan Stefaniuk. Mamy demokrację, wolność wyboru i decydowania o własnym losie. Tym bardziej kwestia podległości służbowej nie powinna zmuszać Pana Litwiniuka do ślepej lojalności. Pozostałe sprawy to kwestie umowne. Gdyby zaszła możliwość awansu dla Stefaniuka napewno relacje z Litwiniukiem nie uległy by zmianie. O czym to świadczy? Ważny jest cel, a nie środki które go uświęcają! Pan Litwiniuk był tylko środkiem (przedmiotem) w rękach Stefaniuka w realizacji własnej kariery i chorych ambicji bycia kimś w oczach baronów politycznych. Warto się nad tym zastanowić by się nie stać ofiarą zapędów dyktatorskich lokalnego pana i władcy. |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|