Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Stefaniuk kontra Litwiniuk. W Białej Podlaskiej wystartowała kampania

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 września 2018 r. o 09:15 Powrót do artykułu
He, he, he . Milicja, Zomo i Rada Miasta. Ciekawe kto tych biedaków urobił i dał nadzieję , że może wejdą do Rady ? Chyba Haidar z Rozenkiem i wladzami krajowymi. Stowarzyszenie robi krecią robotę i albo stracili instynkt samozachowawczy albo tym stowarzyszeniem, wrogie resortowym siły zewnętrzne zaczynają już sterować. Liwiniuka , który akceptował i popierał Stefaniuka, którego z kolei popiera Kaczyński ? Dywersja przez duże D. Tym resortowym którzy się zgodzili to firmować , nie warto mówić już Cześć. Obrzydlistwo...
Odpowiedz
Tylko Stefaniuk się dziś liczy. I to będzie najlepszy wybór dla Białej i gwarancja, że ktoś nie utrąci budowy autostrady i centrum logistycznego. Taka prawda.
Odpowiedz
Najlepsze są urzędniczki na evencie stefaniuka, wstyd. Mam nadzieję że do białej wróci normalność. POPIERAM MIACHAŁA LITWINIUKA
Odpowiedz
Stefaniuk i autostradcentrum logistyczne, wróćmy na ziemie. CO z strefą ekonomiczną? 4 zmarnowane lata dla bialej
Odpowiedz
......ty najpierw wytrzeżwiej !!!! tam są również urzedniczki z wydziałów za które odpowiada wasz Litwiniuk !!!! Cyrk na kółkach !!! BIALCZANIE nie dajcie się wpuścić kolejny raz w maliny !!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Na konferencji u Litwiniuka chyba nie było widać żadnych urzędniczek;)
Odpowiedz
Urzędniczki nie urzędniczki jak wszyscy ludzie mogą w czasie wolnym od pracy (a była to sobota) robić na co mają ochotę. Widocznie dobrze im się pracuje u prezydenta Stefaniuka to mu pomagają.
Odpowiedz
A więc mamy dwóch głównych kandydatów. Będzie ciekawie. Ale i tak myślę, że Stefaniuk wygra w pierwszej turze.
Odpowiedz
Umówiłem się ze Stefaniukiem na rozmowę: biro ustaliło 10.04, chyba o 11. Ja byłem. Poprosiłem o potwierdzenie następnego terminu, osobiście przez prez Białej - chyba już nie chcę z nim rozmawiać.
Odpowiedz
Koalicja Obywatelska wygra te wybory. PiS przegra.
Odpowiedz
Urzędniczki tak kochają prezydenta że mogą pracować nawet w sobotę, śmiech na sali
Odpowiedz
Liwiniuk jest 1000 razy lepszym kandydatem niż butny stefaniuk który zamknął urząd przed mieszkańcami
Odpowiedz
Igor Reszko haha, chodziłam do klasy z tym imbecylem :)
Odpowiedz
Litwiniuk już nie odpowiada za rzadne wydziały w magistracie,a pisząc ten komentarz zajżyj do przepisów ,kto jest pracodawcą dla tych "urzędniczek" , takich kompetencj jak zatrudnianie i zwalnianie nie ma nikt inny oprócz prezydenta miasta.Więc nie odpowiadaj bzdur,że te panie są tam dla Litwiniuka......a stoją by promować obecnego prezydenta.
Odpowiedz
Oj chyba Sylwia awansuje
Odpowiedz
wierny pies dyzmy
Odpowiedz
Ja pier*** masakra. Nie ma na kogo zaglosowac... bo chyba nie chce widziec ani Vanessy ani p. Zubkowicz -Demczuk ktora wyslowic sie nie umie, ani tez innych lizusow i i dupowlazow. Wstyd! Ja pier*** ja pier***. Nie glosuje!
Odpowiedz
Bo razem wodke pija i pala maryche, wiec dlaczego mial jej nie dac roboty?:)
Odpowiedz
Bo razem wodke pija i pala maryche, wiec dlaczego mial jej nie dac roboty?:)
Wiemy,wiemy cos o tym!
Odpowiedz
Liwiniuk jest 1000 razy lepszym kandydatem niż butny stefaniuk który zamknął urząd przed mieszkańcami
 Nie potrafię zrozumieć jednego, dlaczego tyle jadu wylano na Pana Litwiniuka i reakcja obecnego prezydenta. Można domniemywać, że prawo wyłączności do tego urzędu uzurpuje sobie Pan Stefaniuk. Mamy demokrację, wolność wyboru i decydowania o własnym losie. Tym bardziej kwestia podległości służbowej nie powinna zmuszać Pana Litwiniuka do ślepej lojalności. Pozostałe sprawy to kwestie umowne. Gdyby zaszła możliwość awansu dla Stefaniuka napewno relacje z Litwiniukiem nie uległy by zmianie. O czym to świadczy? Ważny jest cel, a nie środki które go uświęcają! Pan Litwiniuk był tylko środkiem (przedmiotem) w rękach Stefaniuka w realizacji własnej kariery i chorych ambicji bycia kimś w oczach baronów politycznych. Warto się nad tym zastanowić by się nie stać ofiarą zapędów dyktatorskich lokalnego pana i władcy.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...