![]() |
Ma gościu pecha...
|
![]() |
He he ale zawodnik i ma wszystko w d....ie najgorsze to jak jakiś kierowca go potrąci z nie swojej winy to będzie go miał na sumieniu i co tu robić w takim wypadku jak prawo rowerzyście nie straszne?
|
![]() |
Immunitet ma i mogą mu skoczyć,dalej chleje !!!!
|
![]() |
To ile w końcu lat miał ten rowerzysta- 35 czy 55 lat?
|
![]() |
ale policja ma za to dobre statystyki wykrywalnosci
|
![]() |
kolarze tak mają ...
|
![]() |
Mogą mu co najwyżej na PYRDEL skoczyć,takie teraz czasy.
|
![]() |
No tak, w Terespolu można. W Krężnicy Okrągłej (za Bełżycami) patol, który leje żonę i dzieci (zgłaszane do opieki społecznej - i co? NULL), jeździ nawalony codziennie, bez prawa jazdy, które mu zabrali za jazdę po pijaku. I co? I nic! NULL!!! Policja wie, sąsiedzi wiedzą, wszyscy o wszystkim wiedzą tylko nikt nic nie robi. Jak kogoś zabije to wtedy każdy będzie pieprzył, że nikt o niczym nie miał pojęcia, że zgłoszeń nie było, bla bla bla... Skąd my to znamy... No i na koniec kolejny artykulik zasili stronę dziennika wschodniego. Paranoja...
|
![]() |
Ja tam takich wiejskich policjantów z takich pipidówek jak Terespol to mam gdzieś. Przecież takie wiejskie policjanci to są ludzie bez szkół,nie umiejący się dobrze wysłowić, nie znający w większości języków obcych. Skończyłem prawo, znam dwa języki obce biegle , trzeci komunikatywnie, dobrze zarabiam i z jakiej racji mam się tłumaczyć przed takimi wiejskimi policjantami co nie znają żadnego języka obcego ,pokończyli ogólniaki i nie dorastają mi do pięt intelektualnie i finansowo.
|
![]() |
Ja tam takich wiejskich policjantów z takich pipidówek jak Terespol to mam gdzieś. Przecież takie wiejskie policjanci to są ludzie bez szkół,nie umiejący się dobrze wysłowić, nie znający w większości języków obcych. Skończyłem prawo, znam dwa języki obce biegle , trzeci komunikatywnie, dobrze zarabiam i z jakiej racji mam się tłumaczyć przed takimi wiejskimi policjantami co nie znają żadnego języka obcego ,pokończyli ogólniaki i nie dorastają mi do pięt intelektualnie i finansowo.PAŁA to PAŁA w każdym mieście jest to samo !!! tak samo tępy !!! |
![]() |
Konsekwentny Skurczybyk
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|