![]() |
I znowu na łąkach na polach namiotowych będą walać się puszki po piwie , butelki po wódce, i całe kupy prezerwatyw. Co roku tak imprezują w Kodniu młodzi pielgrzymi.
|
![]() |
Za to wy xążę pieprzycie bez sensu i na jedną nutę.
|
![]() |
I znowu na łąkach na polach namiotowych będą walać się puszki po piwie , butelki po wódce, i całe kupy prezerwatyw. Co roku tak imprezują w Kodniu młodzi pielgrzymi.To prawda!!! Oj wypiło się tego alkoholu na odpustach w Kodniu. A ż wstyd się przyznać ile flaszek tam pękło pod namiotem i ile piwa się wyżłopało. |
![]() |
I znowu na łąkach na polach namiotowych będą walać się puszki po piwie , butelki po wódce, i całe kupy prezerwatyw. Co roku tak imprezują w Kodniu młodzi pielgrzymi.coś ci się w główkę stało czy na stałe masz niepoukładane na strychu? |
![]() |
To prawda!!! Oj wypiło się tego alkoholu na odpustach w Kodniu. A ż wstyd się przyznać ile flaszek tam pękło pod namiotem i ile piwa się wyżłopało.Szmata napije się wszędzie! |
![]() |
I znowu na łąkach na polach namiotowych będą walać się puszki po piwie , butelki po wódce, i całe kupy prezerwatyw. Co roku tak imprezują w Kodniu młodzi pielgrzymi.JUDE ??? |
![]() |
JUDE ???co za biedaczysko z ciebie, bo żadna żydówka ci nie dała a ty tylko ze starym kawalerem JArkaczem, a Antoni to was już podglądać przez dziurkę od klucz już nie chce |
![]() |
Szmata napije się wszędzie!Szmata nic nie uszanuje i dlatego jest szmatą. |
![]() |
Mnie to kiedyś w Kodniu na 15 sierpnia straż graniczna budziła bo spałem pijany nad bugiem a mój kolega to mało się do rzeki nie wtoczył tak był nawalony. Ale u spowiedzi byłem i dopiero po mszy się napiłem.
|
![]() |
Mnie to kiedyś w Kodniu na 15 sierpnia straż graniczna budziła bo spałem pijany nad bugiem a mój kolega to mało się do rzeki nie wtoczył tak był nawalony. Ale u spowiedzi byłem i dopiero po mszy się napiłem.A czym Ty się chwalisz? |
![]() |
:wub: :wub: Jutro już na noc jadę do Kodnia....może jakieś fajne dziewczyny się wyrwie i pobajeruje :wub: :wub:
|
![]() |
:wub: :wub: Jutro już na noc jadę do Kodnia....może jakieś fajne dziewczyny się wyrwie i pobajeruje :wub: :wub:Dla takich niekoniecznie do Kodnia. Swoimi zuchwałymi wpisami i tak Kodnia nie pomniejszysz, ani wiary nie ujmiesz prawdziwie wierzącym. |
![]() |
Dla takich niekoniecznie do Kodnia. Swoimi zuchwałymi wpisami i tak Kodnia nie pomniejszysz, ani wiary nie ujmiesz prawdziwie wierzącym.Frajerze, tu nie chodzi o żadną wiarę tu jest biznes |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|