![]() |
Mam nadzieję że to bydle naprawdę będzie pierdzieć w pasiak
|
![]() |
.....ta formułka "grozi" jest po prostu irytująca! Czy znacie Państwo przypadek, aby takie bezmyślne bydle zostało skazane z całą surowością?
|
![]() |
Będę się modlić żeby to było pełnych 5 lat + olbrzymi mandat na rzecz schroniska. Nic tak mnie nie frustruje jak takie newsy...
|
![]() |
Jakie pierdzieć? Jebnąć nim równie mocno o posadzkę aw rany sypać sól. Utylizac ja moczymordy to jedyne wyjście. Ludzie nie pijta bo tracita rozumy po wódce
|
![]() |
Jakby tak Policjanci z tak dużą zaciekłością ścigali włamania do piwnic. To ten piękny kraj byłby im naprawdę wdzięczny.
|
![]() |
Teraz to pies jest panem swego pana... Porąbane czasy. Ale wy - rzekomi obrońcy i właściciele zwierząt nie cieszcie się! Za was też się niedługo wezmą - niewolicie biedne zwierzęta i gwałcicie ich naturę dla własnych perwersji!!!
|
![]() |
Bydle jedno,teraz prokurator powinien mocno rzucic tobą o przepisy a sąd skazać odbijając ciebie zwyrodnialcu na sali sądowej.
|
![]() |
To żadna kara dla tego zdegenerowanego zwyrodnialca. A dla innych temu podobnych tylko zachęta. Gdyby tak postąpić z nim jak on z tym psem ,to byłaby to właściwa kara i przestroga .
|
![]() |
luj powinien rok lub dwa za darmochę pracować po 20 godzin w tygodniu w schronisku dla psów
|
![]() |
Człowiek coraz mniej się liczy, za byle psa chcą go wsadzić do więzienia, niedługo to każde zwierze będzie jak swięta krowa. A jak swinie, krowy, barany czy inne zwierzęta się zabija na kotlety to już ok. Do karpia też się czepiają. Jak tak pójdzie to tylko do jedzenia będzie sucha pasza i trawa.
|
![]() |
Jeszcze dodam, że jak wybijają teraz dziki, nawet matki z młodymi to jest super, jak wybijali tysiace świń razem z prosiętami to też super a tu za kundla się czepiają
|
![]() |
.....ta formułka "grozi" jest po prostu irytująca! Czy znacie Państwo przypadek, aby takie bezmyślne bydle zostało skazane z całą surowością?Więcej agresji w cytelnikach, niż w tym sprawcy: powtórzę, bo wywiało : D wyrok za wypadek"" na polowaniu - rok w zaweszeniu dostał - a co wy chcecie? |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.