![]() |
Może doktor Haidar, powinien leczyć w prywatnej klinice, a nie państwowym, światopoglądowo neutralnych, Szpitalu? Swoją drogą słabo wygląda proletariusz w dużym, czarnym mercedesie..
czyt
|
![]() |
Nie podoba się to szukać innego szpitala. Nie o poglądy polityczne czy przynależność tu chodzi a o to jakim jest fachowcem w swojej dziedzinie. Skoro potrafi leczyć i robi to dobrze to w zupełności wystarczy.
|
![]() |
Trzeba było się kształcić, skończyć studia medyczne to również jeździłbyś może nie tylko mercedesem ale i rolls roycem a nie zazdrościć tym, co mają więcej niż ty kiedykolwiek będziesz miał.
|
![]() |
słabe to jest co piszesz
|
![]() |
słabe to jest co piszesz
|
![]() |
Dlaczego nie ma informacji artykuł sponsorowany??? Jak też bym tak chciał aby za darmo o mojej firmie pisali.
|
![]() |
W tym szpitalu orkiestra kupiła sprzęt. I co z tym sprzętem zrobiła? To pytanie do Pani Eweliny
|
![]() |
Narzekacie ale jak trzeba życie ratować to pierwsi lecicie i korzystacie. Hipokryci pisowscy. Niech wam wasz ukochany prezes razem z ojcem z Torunia zasponsoruje tyle sprzętu żeby żadna orkiestra już nie była potrzebna.
|
![]() |
Nie krytykuję Owsiaka, kibicuję mi od pierwszego finału, ale Pani Dziennikarka dała taki tytuł, żełeb urywa
|
![]() |
teraz mamy 500+ i te pieniądze winny być przeznaczenie na sprzęt i leczenie chorych a nie placi się młodym zdrowym za seks |
![]() |
Za pieniądze to jedynie patologia się rozmnaża.
|
![]() |
i tak trzymać Panie Doktorze
|
![]() |
bo Twoja firma do d..udy i tyle. A co do tego merca czarnego, zarobił to ma , ja zarobiłem na syrenkę i też sie cieszę
|
![]() |
Pytanko: co jest w Białej Podlaskiej zasponsorowanego przez Caritas? Bo poza wiecznym "daj" niczego z ich strony nie widziałem/ doświadczyłem.
|
![]() |
Jaki jest związek tytułowej jakości leczenia w bialskim szpitalu z datkami na Owsiaka (ponad 50% do jego prywatnych inicjatyw)? A tym bardziej żebraka ogólnoposlkiego, wykorzystującego do żebrania dzieci - z działalnością Caritas? Nie mam nic do samochodów i samego Doktora - pisałem, że komunista, socjalista i przepych, to nie korespondują ze sobą. Trzeba się zdecydować, jeśli się promuje określone idee. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.