![]() |
i bardzo dobrze, to sie nazywa selekcja naturalna :)
|
![]() |
durniu sam powiedz ile razy pijany byłeś w pracy. w swoim wychodku wypociny pisz. człowiekowi krzywda się stała . a ile razy mordą o chodnik zachaczyłeś ? kolejny z pierwszej ławki , świętojebliwy
|
![]() |
Gościa przejechało urządzenie, które sam obsługiwał ! Nominacja do Nagrody Darwina murowana ! :D
|
![]() |
Na jaką umowę pracował pracownik ? Czy miał płatny urlop w wymiarze 26 lub 20 dni jak przewiduje polskie prawo pracy ? Czy pracownik miał 4 dni urlopu na żądanie ? Czy pracodawca odprowadzał za pracownika wszystkie składki do ZUS , Urzędu Skarbowego ? Czy pracownik miał przeszkolenie BHP i są z tego dokumenty i wszystkie podpisy ? Czy pracownik nie był przemęczony i pracował 40 godzin w tygodniu jak przewiduje polskie prawo ? Czy pracownik miał odpowiednią odzież roboczą , odpowiednie obuwie dostarczone przez pracodawcę . Czy maszyna na której pracował pracownik była sprawna ? To wszystko trzeba dokładnie sprawdzić .
|
![]() |
A co to już wypić w pracy nie można ? Jestem właścicielem firmy remontowo - budowlanej . Zatrudniam 5 pracowników . Pozwalam swoim ludziom pić alkohol w pracy. Nie upijają się a flaszeczka wódki Literek na 5 osób czy po 4 piwa na głowę nikomu nie zaszkodzi . Nawet właściciele remontowanych domów częstują nas alkoholem w czasie pracy . To co jako Szef firmy mam sam pić ? Pijemy wszyscy razem ale z głową i umiarem. Poza tym jestem szefem i to ja decyduje w swojej firmie i pozwalam pić . Co tu robić innego jak nie pić. Poza tym na budowach czy podczas remontów prawie wszyscy piją pracownicy razem z szefami tylko tego się głośno nie mówi . Taka już polska tradycja że budowlańcy piją. Poza tym co to za fachowiec jak nie pije .
|
![]() |
Szefu słusznie gada, cza wypić bo na trzeźwo nie idzie robić, te np. karton-gipsy kłaść, a weź pokręć to, a jak wypijesz to i pion wszystko łapie i durnowatych krzyżyków nikt do glazury nie używa bo na oko widać że równe. Pozdrawiam Szefa i jego brygadę ...
|
![]() |
Chyba cała gazeta urlopuje. Od poniedziałku nic się nie wydarzyło.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|