Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wypadek w Rzeczycy. Wersja kierowcy volvo różni się od tego co ustalili policjanci

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 27 stycznia 2019 r. o 12:06 Powrót do artykułu
To wina policji! Przez przymykanie oka na wykroczenia, lenistwo mundurowych i zbyd dużą tolerancje na łamanie przepisów drogowych po Polsce każdy jeździ jak chxe. W Czechach czy Niemczech kierowcy wiedzą jak należy jeździć.
Odpowiedz
I dziwić się, że ludzie montują sobie kamerki w samochodach. W razie czego mają dowód.
Odpowiedz
I dziwić się, że ludzie montują sobie kamerki w samochodach.  W razie czego mają dowód.
 jak będą mieć dużo szczęscia i przeżyją spotkanie z tirem
Odpowiedz
wiesz dlaczemu w niemczech umią jeździć? Nie wiesz? Tam policji jest mniej niż w Polsce ale fotoradarów i fotopułapek jest tyle że nie da się pojechać więcej niż jest na znaku. Gdyby było w polsce tyle radarów na jednej ulicy jak w niemczech to polacy nauczyliby się wszystkiego.
Odpowiedz
Cała Polska mentalność jak Policja reaguje na wykroczenia to źle bo się czepia, jest nadgorliwa, albo się mówi że na zachodzie Policja się tak nie czepia. Jak z kolei nie zareaguje na każde ujawnione wykroczenie to są lenie i tolerują łamanie prawa. Nigdy wszystkim się nie dogodzi. A najlepsze że każdy kto sam zostanie zatrzymany do kontroli drogowe za wykroczenie to ma pretensje do Policjanta że czego akurat on został zatrzymany przecież przed chwilą Czesiek jechał obok i też popełnił wykroczenie a jego akurat nie zatrzymali. Zawsze pretensje i obwinianie całego świata tylko nie siebie samego, przecież ja nic złego nie zrobiłem ...
Odpowiedz
To ostatnio już drugi tragiczny wypadek z udziałem rumuńskich kierowców . Jeden z nich za Janowem Lubelskim uczynił dwoje małych dzieci pełnymi sierotami - ten drugi nieco mniej tragiczny. Rumuni ,Ukraińcy z większych ciężarówek ,nie bacząc na warunki na jezdni, gnają środkiem jezdni tak , że nie ma gdzie przed nimi uciec na wąskiej drodze. Już wielokrotnie widząc taką torpedę z daleka, po prostu zjeżdżałem na pobocze i wręcz cię zatrzymywałem aby nie ryzykować zderzenia. Myślę że wysokie kary i odpowiednia medialna profilaktyka powinny przynieść pozytywne skutki. Tyle że widział ktoś radiowóz nocą- ba nawet późnym wieczorem czy wczesnym rankiem ?
Odpowiedz
Znajdźcie mi kierowcę ciężarówki, który porusza się zgodnie z ograniczeniem prędkości, na drodze jednojezdniowej - 70km/h, dwujezdniowej, ekspresówce i autostradzie 80km/h, w terenie zabudowanym 50km/h niezależnie od podwyższenia prędkości przez znaki. A potem płacz, bo kierowca przed nim nagle zahamował. O jeździe w konwojach co 15-20m już nie wspomnę, z prędkością 90-95km/h, bo tyle mniej-więcej te bolidy spokojnie wyciągają z ładunkiem. A policja jest ślepa i głucha.
Odpowiedz
Kolejny zafodowiec z doświadczeniem zdobytym w MPK....
Odpowiedz
Wy***ic z Polski ***ych Rumunów smierdziuchow!!!!!!! Stwarzają tylko zagrożenie! Niech s***aja ze swoimi kebabami do Rumuni! Mam nadzieje ze zamknął tego po***ca
Odpowiedz
Jestem kierowcą ciężarówki i bardzo lubię swoją pracę . Można zarobić ponad 6 tys. zł . I najważniejsze , że można korzystać z usług tak zwanych dziewczyn z pobocza nazywanych " Tirówkami " Nie raz korzystałem z wdzięków takich pięknych i powabnych pań . Moi koledzy kierowcy też korzystają z usług tych pań. Tak sobie opowiadamy o przeżyciach . Moja żona myśli , że ja wierny jestem he he he he he . Zawsze jej mówię , że ja nie z tych co korzystają , że to koledzy korzystają z wdzięków tych Pań . A ja wierny jestem ......... a Ona durna wierzy he he he he he . Jak się jedzie w trasę to się trzeba zrelaksować he he he
Odpowiedz
Jestem kierowcą ciężarówki i bardzo lubię swoją pracę . Można zarobić ponad 6 tys. zł . I najważniejsze , że można korzystać z usług tak zwanych dziewczyn z pobocza nazywanych " Tirówkami " Nie raz korzystałem z wdzięków takich pięknych i powabnych pań . Moi koledzy kierowcy też korzystają z usług tych pań. Tak sobie opowiadamy o przeżyciach . Moja żona myśli , że ja wierny jestem he he he he he . Zawsze jej mówię , że ja nie z tych co korzystają , że to koledzy korzystają z wdzięków tych Pań . A ja wierny jestem ......... a Ona durna wierzy he he he he he . Jak się jedzie w trasę to się trzeba zrelaksować he he he
Odpowiedz
Proszę poszkodowaną kobietę o kontakt, mam do przekazania ważne informacje. Mój e-mail: arturs2801wy@popk.pl
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.