![]() |
To wina policji! Przez przymykanie oka na wykroczenia, lenistwo mundurowych i zbyd dużą tolerancje na łamanie przepisów drogowych po Polsce każdy jeździ jak chxe. W Czechach czy Niemczech kierowcy wiedzą jak należy jeździć.
|
![]() |
I dziwić się, że ludzie montują sobie kamerki w samochodach. W razie czego mają dowód.
|
![]() |
I dziwić się, że ludzie montują sobie kamerki w samochodach. W razie czego mają dowód.jak będą mieć dużo szczęscia i przeżyją spotkanie z tirem |
![]() |
wiesz dlaczemu w niemczech umią jeździć? Nie wiesz? Tam policji jest mniej niż w Polsce ale fotoradarów i fotopułapek jest tyle że nie da się pojechać więcej niż jest na znaku. Gdyby było w polsce tyle radarów na jednej ulicy jak w niemczech to polacy nauczyliby się wszystkiego.
|
![]() |
Cała Polska mentalność jak Policja reaguje na wykroczenia to źle bo się czepia, jest nadgorliwa, albo się mówi że na zachodzie Policja się tak nie czepia. Jak z kolei nie zareaguje na każde ujawnione wykroczenie to są lenie i tolerują łamanie prawa. Nigdy wszystkim się nie dogodzi. A najlepsze że każdy kto sam zostanie zatrzymany do kontroli drogowe za wykroczenie to ma pretensje do Policjanta że czego akurat on został zatrzymany przecież przed chwilą Czesiek jechał obok i też popełnił wykroczenie a jego akurat nie zatrzymali. Zawsze pretensje i obwinianie całego świata tylko nie siebie samego, przecież ja nic złego nie zrobiłem ...
|
![]() |
To ostatnio już drugi tragiczny wypadek z udziałem rumuńskich kierowców . Jeden z nich za Janowem Lubelskim uczynił dwoje małych dzieci pełnymi sierotami - ten drugi nieco mniej tragiczny. Rumuni ,Ukraińcy z większych ciężarówek ,nie bacząc na warunki na jezdni, gnają środkiem jezdni tak , że nie ma gdzie przed nimi uciec na wąskiej drodze. Już wielokrotnie widząc taką torpedę z daleka, po prostu zjeżdżałem na pobocze i wręcz cię zatrzymywałem aby nie ryzykować zderzenia. Myślę że wysokie kary i odpowiednia medialna profilaktyka powinny przynieść pozytywne skutki.
Tyle że widział ktoś radiowóz nocą- ba nawet późnym wieczorem czy wczesnym rankiem ?
|
![]() |
Znajdźcie mi kierowcę ciężarówki, który porusza się zgodnie z ograniczeniem prędkości, na drodze jednojezdniowej - 70km/h, dwujezdniowej, ekspresówce i autostradzie 80km/h, w terenie zabudowanym 50km/h niezależnie od podwyższenia prędkości przez znaki. A potem płacz, bo kierowca przed nim nagle zahamował. O jeździe w konwojach co 15-20m już nie wspomnę, z prędkością 90-95km/h, bo tyle mniej-więcej te bolidy spokojnie wyciągają z ładunkiem. A policja jest ślepa i głucha.
|
![]() |
Kolejny zafodowiec z doświadczeniem zdobytym w MPK....
|
![]() |
Wy***ic z Polski ***ych Rumunów smierdziuchow!!!!!!! Stwarzają tylko zagrożenie! Niech s***aja ze swoimi kebabami do Rumuni! Mam nadzieje ze zamknął tego po***ca
|
![]() |
Jestem kierowcą ciężarówki i bardzo lubię swoją pracę . Można zarobić ponad 6 tys. zł . I najważniejsze , że można korzystać z usług tak zwanych dziewczyn z pobocza nazywanych " Tirówkami " Nie raz korzystałem z wdzięków takich pięknych i powabnych pań . Moi koledzy kierowcy też korzystają z usług tych pań. Tak sobie opowiadamy o przeżyciach . Moja żona myśli , że ja wierny jestem he he he he he . Zawsze jej mówię , że ja nie z tych co korzystają , że to koledzy korzystają z wdzięków tych Pań . A ja wierny jestem ......... a Ona durna wierzy he he he he he . Jak się jedzie w trasę to się trzeba zrelaksować he he he
|
![]() |
Jestem kierowcą ciężarówki i bardzo lubię swoją pracę . Można zarobić ponad 6 tys. zł . I najważniejsze , że można korzystać z usług tak zwanych dziewczyn z pobocza nazywanych " Tirówkami " Nie raz korzystałem z wdzięków takich pięknych i powabnych pań . Moi koledzy kierowcy też korzystają z usług tych pań. Tak sobie opowiadamy o przeżyciach . Moja żona myśli , że ja wierny jestem he he he he he . Zawsze jej mówię , że ja nie z tych co korzystają , że to koledzy korzystają z wdzięków tych Pań . A ja wierny jestem ......... a Ona durna wierzy he he he he he . Jak się jedzie w trasę to się trzeba zrelaksować he he he
|
![]() |
Proszę poszkodowaną kobietę o kontakt, mam do przekazania ważne informacje. Mój e-mail: arturs2801wy@popk.pl
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.