![]() |
A teraz jezeli juz go maja to niech poskacza mu po jego czulym miejscu.Idiota majac zone,swoje dziecko jak mogl odebrac dziecko innym rodzicom...KRETYN.Dozywocie bo niestety nie ma u nas kary smierci.
|
![]() |
Z TEGO CO WIDZE TO CHYBA JAKAS STARA AUDI 80 ALE NIE JESTEM PEWIEN NIEZŁY IDIOTA...
|
![]() |
W Polsce za takie zbrodnie powinna by przywrócona kara śmierci bezapelacyjnie <śmierc za śmierc>
|
![]() |
Jak bardzo trzeba być głupim żeby to zrobić, niech każdy potencjalny frajer życiowy bo tak nazwać trzeba durnia się zastanowi. Dożywocie to jest coś strasznego
|
![]() |
Niekoniecznie, dożywocie bez prawa ubiegania się o zwolnienie będzie dla tego, hmmmm, człowieka najlepszą karą, bo do końca swojego marnego życia będzie o tym myślał, jak również o tym co zrobił swojej własnej rodzinie.
|
![]() |
Tak się bawi plebs z okolicznych wiosek
|
![]() |
Wiecie coś wiecej o tym sławomirze s?
|
![]() |
Gratuluję Policji sukcesu. Wyrazy współczucia dla rodziny 18-latki i żony podejrzanego.
|
![]() |
mnie to zawsze zastanawiało w tych ludziach z prowincji dlaczego mają tak zakrojone horyzonty ... . Jakim ułomem trzeba być by coś takiego zrobić mając rodzine. Zero wyobraźni...., totalne dno z tego sławomira
|
![]() |
a to dziecko będzie mogło się pochwalić w przedszkolu, szkole jakiego ma dzielnego tatusia.... Jak pusty ten człowiek ...
|
![]() |
brawo polska policja!!!jak chcecie to portaficie!!bardzo sie ciesze ze maja tego bydlaka!!teraz pora zrobic porzadek z ta speluna w suchowoli!!! mam nadzieje ze pokarzecie ze portaficie.czekam na dalsze wasze dzialanie!!pzdr
|
![]() |
Niestety, jego rodzina będzie musiała żyć z piętnem mordercy, oni też są ofiarami, podobnie jak zamordowana Monika i przeżywający koszmar jej rodzice i bliscy.
|
![]() |
Gratulacje dla Policji!!!!!
|
![]() |
do bartoszka prowincja czy metropolia i tu i tu zdarzają się psychopaci jestem za dożywociem już go tam odpowiednio potraktują
|
![]() |
Wyrazy współczucia dla rodziny
|
![]() |
Brawo Policja z Radzynia .Bandycie obciąc jaja i na pal
|
![]() |
To Renault, stary rupiec |
![]() |
dostanie dożywocie i słusznie ale jemu nikt znany nie napisze porządnej ekspertyzy za biedny z takim samochodem
|
![]() |
wyrykowiec i tyle - zboczeniec
|
![]() |
kretyn żeby tak zrobić nie winnej dziewczynie szok. jak chciało mu sie poruchac to mógł se do burdelu pojechac czub. dorzywocie dla tego świra
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.