Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zaczepił dziewczynkę na ulicy i zaczął obmacywać

Utworzony przez Boberek666, 1 lutego 2022 r. o 14:25 Powrót do artykułu
Wystarczy zerknąć na instagrama jak wyglądają czternastoletnie "dziewczynki"...
Odpowiedz
Ja tam w wieku 14-tu lat to nawet lubiłam obmacywanie. No może nie przez obcych, ale z kolegami z klasy to się co nie co robiło, nawet po pare razy na tydzień. Nie zaliczyłam tylko jednego, ale on gejem był to się nieliczy. Eh to były czasy....
Odpowiedz
Szkoda że prokuratura nie jest tak stanowcza i skuteczna w związku z kościelnymi zboczeńcami. No ale wtedy w Polskich więzieniach,cel by mogło zabraknąć.
Odpowiedz
 No i co w związku z tym ? Coś sugerujesz ? Bo ja sugeruję ci , abyś się zapoznał z prawem aktualnie obowiązującym .
Odpowiedz
No i co w związku z tym ? Coś sugerujesz ? Bo ja sugeruję ci , abyś się zapoznał z prawem aktualnie obowiązującym .
 A ja Ci sugeruję abyś się zapoznał kogo obowiązujące prawo obowiązuje, np. a propos bliskich kontaktów z czternastoletnimi "dziewczynkami":  ***s://***dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/skazany-lekarz-pracuje-w-przychodni,n,1000284981.html Zastanów się też nad łatwością  zaaresztowania gościa tylko na podstawie oskarżeń czternastoletniej "dziewczynki". Jeszcze trochę, to strach będzie w godzinach szczytu autobusem komunikacji miejskiej jechać bo przeciągnę rozporkiem przed twarzą małolaty i pójdę siedzieć...
Odpowiedz
A ja Ci sugeruję abyś się zapoznał kogo obowiązujące prawo obowiązuje, np. a propos bliskich kontaktów z czternastoletnimi "dziewczynkami":  ***s://***dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/skazany-lekarz-pracuje-w-przychodni,n,1000284981.html Zastanów się też nad łatwością  zaaresztowania gościa tylko na podstawie oskarżeń czternastoletniej "dziewczynki". Jeszcze trochę, to strach będzie w godzinach szczytu autobusem komunikacji miejskiej jechać bo przeciągnę rozporkiem przed twarzą małolaty i pójdę siedzieć...
 To zapanój nad swoim rozporkiem , a jeżeli nie potrafisz to masz problem . Zdecydowana większość potrafi się opanować nawet na plaży nudystów , a co mówić w autobusie . 
Odpowiedz
Dobrze że ten facet to nie ksiądz przynajmniej jakaś rozprawa się odbędzie a nie płachta niewidka i myk hyc na inną parafie
Odpowiedz
Wyznawca lgbt nasłuchał się jurka owsika,róbta co chceta i zaczął robić. Do tego czaskowski chciał uczyć noworodków sexualnosci razem i innymi dewiantami i dziwadłami i takie są skutki. Na strajk zdz-ir idealny kandydat
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.