![]() |
Wystarczy zerknąć na instagrama jak wyglądają czternastoletnie "dziewczynki"...
|
![]() |
Ja tam w wieku 14-tu lat to nawet lubiłam obmacywanie. No może nie przez obcych, ale z kolegami z klasy to się co nie co robiło, nawet po pare razy na tydzień. Nie zaliczyłam tylko jednego, ale on gejem był to się nieliczy. Eh to były czasy....
|
![]() |
Szkoda że prokuratura nie jest tak stanowcza i skuteczna w związku z kościelnymi zboczeńcami. No ale wtedy w Polskich więzieniach,cel by mogło zabraknąć.
|
![]() |
Wystarczy zerknąć na instagrama jak wyglądają czternastoletnie "dziewczynki"...No i co w związku z tym ? Coś sugerujesz ? Bo ja sugeruję ci , abyś się zapoznał z prawem aktualnie obowiązującym . |
![]() |
A ja Ci sugeruję abyś się zapoznał kogo obowiązujące prawo obowiązuje, np. a propos bliskich kontaktów z czternastoletnimi "dziewczynkami": ***s://***dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/skazany-lekarz-pracuje-w-przychodni,n,1000284981.html Zastanów się też nad łatwością zaaresztowania gościa tylko na podstawie oskarżeń czternastoletniej "dziewczynki". Jeszcze trochę, to strach będzie w godzinach szczytu autobusem komunikacji miejskiej jechać bo przeciągnę rozporkiem przed twarzą małolaty i pójdę siedzieć...Wystarczy zerknąć na instagrama jak wyglądają czternastoletnie "dziewczynki"...No i co w związku z tym ? Coś sugerujesz ? Bo ja sugeruję ci , abyś się zapoznał z prawem aktualnie obowiązującym . |
![]() |
To zapanój nad swoim rozporkiem , a jeżeli nie potrafisz to masz problem . Zdecydowana większość potrafi się opanować nawet na plaży nudystów , a co mówić w autobusie .A ja Ci sugeruję abyś się zapoznał kogo obowiązujące prawo obowiązuje, np. a propos bliskich kontaktów z czternastoletnimi "dziewczynkami": ***s://***dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/skazany-lekarz-pracuje-w-przychodni,n,1000284981.html Zastanów się też nad łatwością zaaresztowania gościa tylko na podstawie oskarżeń czternastoletniej "dziewczynki". Jeszcze trochę, to strach będzie w godzinach szczytu autobusem komunikacji miejskiej jechać bo przeciągnę rozporkiem przed twarzą małolaty i pójdę siedzieć...Wystarczy zerknąć na instagrama jak wyglądają czternastoletnie "dziewczynki"...No i co w związku z tym ? Coś sugerujesz ? Bo ja sugeruję ci , abyś się zapoznał z prawem aktualnie obowiązującym . |
![]() |
Dobrze że ten facet to nie ksiądz przynajmniej jakaś rozprawa się odbędzie a nie płachta niewidka i myk hyc na inną parafie
|
![]() |
Wyznawca lgbt nasłuchał się jurka owsika,róbta co chceta i zaczął robić. Do tego czaskowski chciał uczyć noworodków sexualnosci razem i innymi dewiantami i dziwadłami i takie są skutki. Na strajk zdz-ir idealny kandydat
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|