![]() |
Szkoda Władimirca T-25A2 - solidny traktor.... Nie to co wieśwagen...
|
![]() |
nie maja gdzie chłopy jeździć . ostatnio na krajowce prawie sie wbiłem w traktor bo jechał roztropek z opryskiwaczem zasłaniającym wszystkie światła
|
![]() |
szkoda, bardzo ładny Władek był
|
![]() |
"nie maja gdzie chłopy jeździć . ostatnio na krajowce prawie sie wbiłem w traktor bo jechał roztropek z opryskiwaczem zasłaniającym wszystkie światła" - jeżeli traktor na drodze się zaskakuje to lepiej już nie jeździj.
|
![]() |
nie maja gdzie chłopy jeździć . ostatnio na krajowce prawie sie wbiłem w traktor bo jechał roztropek z opryskiwaczem zasłaniającym wszystkie światłaNajlepiej jak by tylko polami jeśdzili. A najlepiej niech latają. Debil... |
![]() |
Ciagniki nie maja świateł albo wszystko zasłonięte nieoswietlonymi sprzetami rolniczymi. To jest plaga w czasie robót polowych. Ile osob musi zginąć lub zostać kalekami zanim ktoś uświadomi tych cymbałów ze wsi- jak się poruszać po drogach nie robiąc krzywdy innym???!!!
|
![]() |
"jeśdzili" hahaha......Debilnie maja gdzie chłopy jeździć . ostatnio na krajowce prawie sie wbiłem w traktor bo jechał roztropek z opryskiwaczem zasłaniającym wszystkie światłaNajlepiej jak by tylko polami jeśdzili. A najlepiej niech latają. Debil... |
![]() |
Najlepiej jedzenie z lidla i innych zagranicznych supermarketów smacznego i do zobaczenia w szpitalu, wszyscy mądrale nie mający pojęcia o produkcji żywności
|
![]() |
Chłopy pańszczyźniane jeżdżą niesprawnymi maszynami. W sierpniu nie raz widziałem jak wiejskie chłopy jeździli kombajnami po drogach z hederem . Według prawa każdy chłop kombajnista powinien wyjeżdżając z pola na drogę zdemontować heder. Ale widać wiejskie chłopki kombajniści są za głupi na to.
|
![]() |
Najlepiej się mądrzyć na tej trasie sa wypadki i będą mniej mądrzenia się więcej pokory,i więcej uwagi na drodze,bo tam rzadko kto jedzie wolno a jest ograniczenie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|