Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zderzenie samochodu z ciągnikiem. 33-latek trafił do szpitala [zdjęcia]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 września 2018 r. o 13:19 Powrót do artykułu
Szkoda Władimirca T-25A2 - solidny traktor.... Nie to co wieśwagen...
Odpowiedz
nie maja gdzie chłopy jeździć . ostatnio na krajowce prawie sie wbiłem w traktor bo jechał roztropek z opryskiwaczem zasłaniającym wszystkie światła
Odpowiedz
szkoda, bardzo ładny Władek był
Odpowiedz
"nie maja gdzie chłopy jeździć . ostatnio na krajowce prawie sie wbiłem w traktor bo jechał roztropek z opryskiwaczem zasłaniającym wszystkie światła" - jeżeli traktor na drodze się zaskakuje to lepiej już nie jeździj.
Odpowiedz
nie maja gdzie chłopy jeździć . ostatnio na krajowce prawie sie wbiłem w traktor bo jechał roztropek z opryskiwaczem zasłaniającym wszystkie światła
 Najlepiej jak by tylko polami jeśdzili. A najlepiej niech latają. Debil...
Odpowiedz
Ciagniki nie maja świateł albo wszystko zasłonięte nieoswietlonymi sprzetami rolniczymi. To jest plaga w czasie robót polowych. Ile osob musi zginąć lub zostać kalekami zanim ktoś uświadomi tych cymbałów ze wsi- jak się poruszać po drogach nie robiąc krzywdy innym???!!!
Odpowiedz
Najlepiej jak by tylko polami jeśdzili. A najlepiej niech latają. Debil...
 "jeśdzili" hahaha......Debil
Odpowiedz
Najlepiej jedzenie z lidla i innych zagranicznych supermarketów smacznego i do zobaczenia w szpitalu, wszyscy mądrale nie mający pojęcia o produkcji żywności
Odpowiedz
Chłopy pańszczyźniane jeżdżą niesprawnymi maszynami. W sierpniu nie raz widziałem jak wiejskie chłopy jeździli kombajnami po drogach z hederem . Według prawa każdy chłop kombajnista powinien wyjeżdżając z pola na drogę zdemontować heder. Ale widać wiejskie chłopki kombajniści są za głupi na to.
Odpowiedz
Najlepiej się mądrzyć na tej trasie sa wypadki i będą mniej mądrzenia się więcej pokory,i więcej uwagi na drodze,bo tam rzadko kto jedzie wolno a jest ograniczenie
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...