![]() |
Przykro mi . Wyrazy współczucia rodzinie ;(
|
![]() |
przywrócić kare śmierci !!!! koniec mody i przyzwolenia na szanowanie praw mordercow!!!! co dostanie dozywocie i bedzie dostawal cieple jedzonko, bedzie mial lozeczko i telewizor ?? !!!! nie godze sie na to!
|
![]() |
i dożywotnią opiekę zdrowotną...
|
![]() |
Straszne jest to, że ta dziewczynka umarła. Jak można było rzucić się z nożem na kobiete i dziecko. Nie rozumiem tego. Ludzie opamiętajcie się. Tak mi smutno. Szkoda dziecka:(
|
![]() |
popieram w 100%!!! btw. a na kogo glosowalas w wyborach parlamentarnych? |
![]() |
kochane dziecko broniło matki a samo nie żyje- koszmar
|
![]() |
to okropne że ta dziecina musiała umrzeć w taki sposób,jak można zabić dziecko,brak słów
|
![]() |
Spoczywaj w pokoju aniolku...........
|
![]() |
Poco dożywocie zabić sk............na i spokoj nie marnować pieniędzy podatników
|
![]() |
Zabić, ale tak żeby czuł że umiera!!!!
|
![]() |
zamkąć sku***ela!
|
![]() |
Biedne dziecko. Spoczywaj w pokoju[*]
|
![]() |
cholerna patologia ! a najgorsze jest to ,że cierpią dzieci .Szkoda dziewczynki .C
|
![]() |
[*]
Konkubent powinien dostać dożywocie i oby do końca jego dni dręczyło go sumienie.
|
![]() |
na Biala24 w temacie o dofinansowaniu bialskiego szpitala padło że to jest wykańczalnia i wcale się tam ktoś nie pomylił. Dziecko powinno być operowane ale przez kogo?? Lekarze na na poziomie powiatów to tragedia nie lekarze. Szkoda dziecka , naprawdę szkoda !!!! A tego wieśniaka to za ja.a i na mrowisku przykuć do pala !!!!!!!!!
|
![]() |
W normalnym kraju - a nie w poje***ym jak nasz - to ten koleś by zawisł na sznurku....
Niestety, w Polsce rządzi kościół, który zabrania zabijać. I weszło to w życie. U nas teraz zabijać nie można za karę... To nic, że zwyrodnialec, to nic, że zabił, - jego nie wolno. Bzdura. A teraz z naszych podatków będą go do końca życia utrzymywać w pierdlu...
|
![]() |
Miałam nadzieję, że jednak zdarzy się ten cud. Biedna, dzielna dziewczynka... Brak słów...
|
![]() |
olo, pierdzielisz jak potłuczony. U nas rządzą platfusy. |
![]() |
sl
Co za głupoty wypisujesz!. Co masz do fachowości naszych lekarzy!. Wszyscy co tak myślą jak ty , to uważają że tylko lekarze z większych ośrodków to fachowcy. Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Wcale nie trzeba wyjeżdżać do lekarza do Lublina lub Warszawy żeby otrzymać fachową poradę lekarską. Tylko co powiesz sąsiadowi ,że leczysz sie w Białej.- nie wypada. Źle o naszych lekarzach myślą tylko Ci co oczekują cudów. Pacjentka |
![]() |
Głupot nie pisz, prawdą jest że na prowincji to żadnych fachowców nie ma, zrozum to raz na zawsze, na co czekali lekarze zamiast ją ratować? Podłączanie respiratorów, kroplówek to nie wszystko. Zabieg operacyjny to co ... a bo niestety nie ma fachowców !!!!!!!! |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|