![]() |
Prokuratura powinna wprowadzić" NAGRODY dla MŁODOCIANYCH BANDYTÓW", anie tylko opowiadnie z wolnej stopy!
|
![]() |
Wsadzić go do worka , obciążyć kamieniem i utopić w przerębli. Szkoda dla niego zupy. Nic z niego nie będzie. Bezwartościowy smieć.
|
![]() |
Polska
|
![]() |
wsadzić go do worka , obciążyć kamieniem i utopić w przerebli. Bezwartościowy śmieć i szkodnik. Wyrośnie na jeszcze wiekszego bandziora.
|
![]() |
Za takie poglądy życzę ci żebyś go spotkał w ciemnej uliczce, kiedy już wyrośnie na prawdziwego zwyrodnialca i będzie bardzo wku..rzony |
![]() |
za posiadanie paru gramów trawki na własny użytek wsadzają do więzienia a takich kretynów którzy kolejny raz kogoś pobili wypuszczają!!! Wstyd!
|
![]() |
Jeżeli masz problem z zasięgiem lub internetem w telefonie sieci PLUS pisz (nie czekając na odpowiedź) reklamacje przez internet bok@plus.pl lub listownie Polkomtel Sp. z o.o-Reklamacje, ul. Postepu 3, 02-676 Warszawa.
Dostałem rabat w wysokości miesięcznego abonamentu za brak internetu w telefonie.Warto walczyć o swoje !!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Kamilek "cfaniaczek" bo był z kolesiami. Sam to by w porty narobił biedaczek.
|
![]() |
co to za kamilek?
|
![]() |
17-latek to nie żaden mężczyzna, tylko gówniarz!!!
|
![]() |
wszyscy cfani przez internet po co piszecie zeby narobil w gacie itp kozacy przez kabel a w swiecie byscie robili pod siebie ja rozumiem chlopaka taki kraj ze hajs trzeba sobie samemu ogarniac
|
![]() |
Ty jesteś największym cwelem frajerze.Podaj adres jak jesteś taki kozak.Z chęcią bym Ci wytłumaczył,że nie masz racji.Czekam na Twoje namiary. |
![]() |
Polskie władze powinni stworzyć obóz koncentracyjny i tam umieszczać wszystkich,którym sąd udowodni rozbój.Tam można by było na tych osobnikach testować leki,można by było też wyrabiać nich mydło lub inne detergenty.Z chęcią bym umył dupsko takim mydłem z takiego kryminalisty.
|
![]() |
http://kfd.pl/s/sylwester_2012_2013
|
![]() |
piszesz,że hajs "hajs trzeba sobie samemu ogarniać" No jak napinaczu internetowy podasz swój adres?Czy boisz się cwelu ??? Ja mam za dużo kasy i z chęcią się z Tobą podzielę.Będziesz miał na nowy dresik ze szmateksu |
![]() |
Ten Kamil to zawsze w portki robił raz nawet płakał i zesrał się w majtki na sam widok Policji. Widziałem jak mu ciekło nogawkami.Jego koledzy mówili ze cyganie pod biedronką za 10 zł brali go od tylca ale nie wiem czy to prawda.
|
![]() |
Jesteś LIBANEM?Masz ojeb@ny czajnik na łyso? |
![]() |
Wykastrować bo naprodukują takich samych.
|
![]() |
Ledwie człowiek wyszedł na wolność a już go pobili. A i do tego okradli. Ciekawe ile kasy miał przy sobie gdy zaczynał pić skoro miał tysia jak wracał na chatę.
|
![]() |
1200 zl
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|