![]() |
I bardzo dobrze. Szczerze? Mam spory sad, kawałek lasu, łąki i pola (w sumie 5ha). Mniej szkód narobiły mi zwierzęta, niż ludzie. Bezczelność myśliwych nie zna granic. Bezskutecznie sądziłam się z miejscowym kołem łowieckim o trzymanie się z daleka od mojego terenu przez 3 lata, po tym, jak pociski trafiły mi w stajnię i dom, do tego rozjechano terenówkami długo szykowaną do utwardzenia drogę dojazdową. Nabywając ziemię w normalnej cenie przez nikogo NIE ZOSTAŁAM UPRZEDZONA, że to z pewnych względów oczko w głowie miejscowego PZŁ.
|
![]() |
Hahaha 4 lata jest mieścina i już wyżej s....niż d.... mają
|
![]() |
I bardzo dobrze. Szczerze? Mam spory sad, kawałek lasu, łąki i pola (w sumie 5ha). Mniej szkód narobiły mi zwierzęta, niż ludzie. Bezczelność myśliwych nie zna granic. Bezskutecznie sądziłam się z miejscowym kołem łowieckim o trzymanie się z daleka od mojego terenu przez 3 lata, po tym, jak pociski trafiły mi w stajnię i dom, do tego rozjechano terenówkami długo szykowaną do utwardzenia drogę dojazdową. Nabywając ziemię w normalnej cenie przez nikogo NIE ZOSTAŁAM UPRZEDZONA, że to z pewnych względów oczko w głowie miejscowego PZŁ.Ciekawe do kogo pójdziesz po odszkodowanie,jak Ci dziki zryją tą działeczkę. |
![]() |
"Ciekawe do kogo pójdziesz po odszkodowanie,jak Ci dziki zryją tą działeczkę."
Widzę komuna we krwi wciąż silna. A co on, gorszy od myśliwego, nie może własnej dwururki posiadać i dzika na własnej działce w razie czego ubić? Są w USA stany, w których można legalnie ubić obcego człowieka z bronią pałętającego się po twojej ziemi, bo człowiek ten popełnia "armed assault", które jest przestępstwem. I tam nie ma problemów z dzikami. Twój dzik - twój problem. A jak się brzydzisz strzelania, to sobie wynajmujesz myśliwego! Ale to ty go wpuszczasz, a nie on sobie wchodzi jak do siebie, bo to jest postawienie prawa własności na głowie.
|
![]() |
To coś na S jest miastem? Bitch please...
|
![]() |
Z kilku ognisk asf myśliwi zrobili ich kilkaset. Asf jest już za Wisłą. Odstrzał miał odwrotne działanie.
|
![]() |
I bardzo dobrze.
|
![]() |
Brawo!
|
![]() |
ciekawy, a do kogo ty pójdziesz po odszkodowanie z swój zryty beret?
|
![]() |
Siedliszcze, to miasto? Burmistrz? Nieeee, to jakis żart ;)?
|
![]() |
Brawo Burmistrz!!!!!! Nareszcie ktoś postawił się tym.......
|
![]() |
"Miasto to nie las".. Takie podejście wójta wiele wyjaśnia. Przyjeżdżam do tego miasteczka już trzeci raz i za każdym razem wygląda to coraz gorzej. Park za ośrodkiem rehabilitacji jest w stanie agonalnym. Od kilku lat nikt nic nie zrobił z usychającymi drzewami czy składowiskiem odpadów po remoncie. To co powinno przyciągać kuracjuszy odpycha od Siedliszcza. Żal!
|
![]() |
Jakie to miasto ? Umarłe miasto jeśli można go miastem nazwać. Wszystko nastawione na starsze osoby i emerytów kuracjuszy. A w młodzieży jest przyszłość.Na usta się pnie zdanie ,,kiedyś to było,, strzelnica , basen a teraz wieje #jnią. Władze zmienić, jak i nastawienie do ludzi. Bo jest tragicznie nie pozdrawiam
|
![]() |
Siedliszcze miastem jest tylko na papierku.. Urząd miasta urząd gminy nic poza tym... Brak możliwości rozwoju, do miasta daleka, daleka droga.
|
![]() |
Teren prywatny to własność właściciela i nie interesuje mnie debilizm pseudo posłów, którzy chcą decydować moją własnością. Jeśli chcą to niech zaproszą swoich ziomków kłusowników legalnych na swoje prywatne folwrki, i tam niech się bawią w strzelanki. Jak zobaczę myśliwego na swej ziemi zatlukę orczykiem i zakopie
|
![]() |
Wlasciciel powiedz gdzie się rodzą tacy idioci jak ty, a moze byk cie w głowę kopnął czy to uraz po orczyku na zabawie ale co kretyn może innego napusac
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|