![]() |
Jakoś za kadencji Pani Prezydent Chełma nie widzę tych zmian na lepsze, prawie cała Młodzież wyjechała (ja zresztą też) i jak wracam do Chełma to aż przykro patrzeć na te puste ulice, które jeszcze kilkanaście lat temu tętniły życiem.
|
![]() |
Pani prezydent robi wszystko by nie robic nic .po co mieć problemy kontrole.Przesiedzi znów kadencje a miasto wyprowadzi na ostatnią pozycje w regionie
|
![]() |
hahaha... odezwały się sieroty po Dobrej zmianie :))
|
![]() |
Cóż ja tam nie widzę żadnej różnicy w porównaniu z głosem pijanych meneli.
|
![]() |
Brawo Marek! Cieszę się, że odbiłeś się od dna. Pamiętam Cię z koncertów w Kotłowni. Wspaniały głos ale i pijacka maniera, której się na szczęście pozbyłeś! Jesteś wspaniałym artystą!
|
![]() |
Marek gratuluję ale ja chciałbym się zapytać ZA CO ta nagroda?
|
![]() |
Jeżeli nieznany szerzej człowiek bez szczególnych osiągnięć zostaje człowiekiem roku to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać!!! Powtórzę za Guestem: "za co ta nagroda"?
|
![]() |
Marek gratuluję ale ja chciałbym się zapytać ZA CO ta nagroda?Jak to za co?? Za odśpiewanie kilku płatnych koncertów w knajpie, podczas których już za wzięcie telefonu do ręki przez widza był foch ze strony "artysty". A tak na poważnie to największa pomyłka w historii Chełmianina Roku. :( |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|