![]() |
Kolejni inwestorzy typu galeria helmska hahahhah Przecież w tym buraczanym mieście nawet Makdonaldzik nie chce inwestować bo potencjału brak i boi się ryzyka. Czekamy na aqquapark hahahah i kodpalnie wąglykowe hhahahh zapomniałem o czymś haahhhahh
|
![]() |
zapomniałeś się walnąć w pusty leb
|
![]() |
Bicie piany wróciło, niezapomniane inwestycje typu galeria chełmska , kino 3d, aqua park, mcdonald i inne brednie a teraz to. Jedyne co wyszło to rozwalona ścieżka rowerowa i durnowate kamienne miśki, a całe miasto to jedna wieka ruina. A zapomniałem o DWORCU CHEŁM MIASTO
|
![]() |
...Zapomniałem o strefie ekonomicznej pełnej inwestorów , hahaha
|
![]() |
HA |
![]() |
Ale kino 3D jest nie pisz głupot. Ty chyba jesteś z PO im zawsze się coś nie podoba.
|
![]() |
Nie wiem co się dzieje ale wydaje mi się że Chełm wymiera, miasto nawet gdy było cieplej wieczorami jest puste, coraz więcej lokali się zwija, ludzie wyjeżdżają.. padaka się robi.
|
![]() |
Kolego, poproś swoją idolkę żeby miasto odśnieżyła. Na CB można posłuchać komentarzy kierowców spoza Chełma. WSTYD! |
![]() |
ale KATEDRA i inne kościoły ładnie oświetlone mamy i GITARA.
|
![]() |
Tylko sklepy, pawilony, markety i handel, handel i jeszcze raz handel. Tylko kupować nie ma ma komu ani za co. Żadnej fabryki, wytwórni. Nowych miejsc pracy. Niczego się nie produkuje. Za to urzędy i instytucje są eksmitowane z Chełma.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.