![]() |
Panele yupiii
|
![]() |
Medal dla psa za odwagę!
|
![]() |
jeszcze psina by zginela przez jakiegoś psychola bo nikt normalny nie targa sie na swoje życie
|
![]() |
Słowa uznania i szacunku dla funkcjonariuszy z SOK i przede wszystkim psiego funkcjonariusza - Amora (imię psa podane w reportażu na temat tego wydarzenia w Polsacie). Dzięki takim ludziom świat zmienia się na lepsze.
|
![]() |
Coś późno info po 3 dniach...
|
![]() |
Amor szacun dla ciebie dla Twojego przewodnika też
|
![]() |
Ciekawe jaka wydal komende temu psu?
|
![]() |
Według tego co mówił funkcjonariusz SOK w reportażu Polstau, komenda dla psa była jedna: Bierz go! :D
|
![]() |
Nie okreslajcie kogoś mianem idioty!ludzie tyle się mówi o depresji a wciąż tyle hejtu!może zamiast oceniać w necie warto komuś pomóc w swiecie!!!
|
![]() |
Nazywacie odiotom czlowieka co chce popelnic samobojstwo dopoki was nie spotka taka tragedia.zal mi niektorych z was zero empatii zero wszystkiego!! Dno i jeszcze raz dno!!! Jezeli pies mu uratowal zycie to widocznie ma zyc !!! Dostal szanse od Boga !!!
|
![]() |
A czy pies nie odniósł żadnych obrażeń?
|
![]() |
Jujek jesteś żałosny. Wstyd mi za ciebie. Oceniasz i wydajesz wyroki. Jakim prawem ? Kto ci dał takie prawo oceniać innych? Depresja jest chorobą . Takich ludzi jest coraz więcej. Niestety przepełnione oddziały szpitalne i brak opieki psychiatrycznej nie sprzyja poprawie tej sytuacji. Jak jesteś taki mądry to zrób coś aby to zmienić.
|
![]() |
Amor kawał psa , niezły byczek , powalił by chyba każdego , szkoda że nie napisali co z psem czy on zdążył przed lokomotywą , bo jego psie życie , jest równie ważne co nasze ludzkie
|
![]() |
Może kiedyś też bym tak zareagowala jak Ci bez serca hejterzy,ale mój syn ma depresję czego nugdy bym się nie spodziewała i nikt kto tego nie doswiadczył nie ma pojęcia o czym mówi.Samej ciężko mi to ogarnąć i pomóc synowi,to choroba tych czasów i obawiam się że będzie jeszcze gorzej
|
![]() |
A ciekawe jak pies "zrzucił" człowieka?...
|
![]() |
Z twojego wpisu wynika, że zaliczasz się do tych co mogą zatruwać powietrze na tej ziemi. Normalnie wybraniec. A tak naprawdę kawał drania beż odrobimy empatii dla drugiego człowieka. Karma cię dopadnie, zapamiętaj.
|
![]() |
Pies nie ucierpiał miałam przyjemność co widzieć 4 stycznia
|
![]() |
Bo ten pies to Lampo , pies który jeździł koleją
|
![]() |
Polecam forum Zaburzeni.pl dużo wskazówek jak z tego wyjść.
|
![]() |
samobójca będzie ponownie próbował się zabić, dobrze że dla niego ani człowiek ani pies nie zginął
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|