![]() |
bardzo ciekawy pomysł podratulować urzędnikom
|
![]() |
A ja wiem co pokarzą, katedrę , fontanne dziurawa Lubelska i ruiny stadionu i basenu przy Trubakowskiej, przemytników fajek z bazaru i 2 zapyziałe supermarkety nazwy nie wymienię, hotel Kamena jedyny w mieście i łake chwastów między Lubelska A Lwowska. No i nie odsnieżone ulice pełne błota i chodniki niczyje. Czyli Chełm w pigułce.
|
![]() |
20.12 (jak kręcili program) akurat na chodnikach i ulicach panował porządek - wszystko się przez Święta rozpuściło. Nie wiem, dlaczego jesteś taki uprzedzony?? Nie pasuje Ci coś tutaj, to postaraj się zmienić... albo wyjedź. W Chełmie mamy naprawdę wiele rzeczy wartych pokazania - chociażby Bazylika i wieża, z której można podziwiać całe miasto, podziemia kredowe, zabytkowa cerkiew... PS. Nie wiem, czy wiecie, ale Chełm jest największym miastem w Polsce, w którym nie ma wieżowców (jedynie wspomniany już Hotel Kamena - 5 pięter, i nowy budynek szpitala - 6 pięter) Ostatnio edytowany 3 stycznia 2010 r. o 22:06
|
![]() |
niestety ale miasteczko nad Uherka potrzebuje do rzadzenia nie tylko ludzi z jajem ale takze z glowa
jak na razie to niczego nie wymyslono, komuna sie wiecznie kloci z pisiorami, platformami i innymi pseudo politykami ktorym sloma z buta wystaje
|
![]() |
Polowcy robio reklame co by to do wyborow ludzi sklucic i nie dac im glosu na piS bo sie boja ministra Kaczynskiego na wysokim stanowisku.
ale narud wie z czem sie to je i pogoni te niewyksztalcone sfolocze w diably do roboty.
zauwaszcie moji rodacy ze jak minister Ziober wzial pale do renki to i patriotycznej postawy i uszanowania naszego swietego kosciola wymusil.
a jak te kaszuby sie do zadzenia wzieli to tylko sromota i bieta w narodzie i w naszej ziemi.
kryzys jakis tam wymyslili, bo mysla ze narud glupi i wiare im da, a gdzie pieniondz co to sie narodowi nalezy?
kazdy powinien dostac tyle ile potszeba mu na wyzycie i jak Pis mowil, a nie komunisci ze ZOLMO stoja na przeszkodzie i narodowi nie dadza bo sami chco.
|
![]() |
Chłopaku z sąsiedztwa bardzo mi jest przykro ale musze Cię zasmucić! Program pod nazwą "Pojechany łikend” nie jest poświęcony ani boiskom, ani kościołom, ani bazylikom, a już napewno nie Rydzykowi jak byś zapewne chciał. Ten program pokazuje miejsca w których mężczyzna może ciekawie spędzić czas. A co ciekawego można robić w bazylice to już chyba tylko wiesz. A co oni chcą pokazać z tego chełmofonowego miasta to chyba nikt oprócz nich nie wie. No może że jakiś paintball w tych krzakach co kolega wcześniej pisał
|
![]() |
program jest tak pojechany,że chyba masz racje z niego sie dowiemy co w CHEŁMIE PISZCZY, ale ja nie widzę sensu promować tego miasta bo tu sie k..... nic nie dzieje. Za pare dni WILEKA ORKIETRA ŚWIATECZNEJ POMOCY i co sie będzie działo?????? znowu bedę musiał jechać do WDK aby dać 20 zł jakiejś zdiwionej panience. MARAZM totalny. |
![]() |
ciekawe ile pani prezydent zapłaciła za to z miejskiej kasy ?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.