![]() |
Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi...!
|
![]() |
drogo go kosztowało to dymanie :D
|
![]() |
to jest Chełm rulez .... nie zła impreza a że było ciemno
|
![]() |
Sex za free i jeszcze 5 tyś wpadło na waciki ...
|
![]() |
W dawnych latach gdy żyły wielopokoleniowe rodziny w jednym pomieszczeniu,na noc rozścielano słomę na podłodze i wszyscy kładli się spać to niekiedy w nocy były odzywki: "porozkładata się i w nocy nie wiadomo,która to która".
|
![]() |
Za gwałt 7 miesięcy więzienia? Nawet jeśli to byłaby jego żona, to dalej byłby to gwałt na pijanej, nieświadomej kobiecie bez jej zgody - kobieta to nie przedmiot.
|
![]() |
skoro oboje nie mieli świadomości z kim odbywają stosunek, to winy niczyjej nie ma. Poza tym z siostrą żony to nie grzech.
|
![]() |
był taki film -MODA NA SUKCES - każdy z każdym
|
![]() |
Dopiero jak się wydało to okazało się że to był gwałt.
|
![]() |
A przynajmniej ladna byla ta szwagierka?
|
![]() |
Dobrze że nie pomylił teściowej z żoną.
Choć pewnie nie byłoby wtedy żadnej sprawy sądowej i zostałby najlepszym zięciem w myśl zasady "dobry zięć z żoną raz, z teściową pięć".
|
![]() |
Czy od teraz każde przyłapanie na zdradzie wolno tłumaczyć "wykorzystaniem w stanie bezbronności"??? Opis sytuacji wskazuje na to, że główną okolicznością obciążającą Skazanego było to, że zdradzony Mężczyzna przyszedł za wcześnie i zobaczył zbyt wiele? Można więc wnioskować, że Skazany byłby wolny nawet od postawienia w stan oskarżenia, gdyby "sprawa się nie rypła". W aspektach prawnych dochodziny do absurdu: sprawcą wykorzystania seksualbego jest ten, do którego pretensje ma "druga połówka", a nie osoba w "takich ćwiczeniach uczestnicząca". Z wyroku wynika także, że przed obcowaniem płciowym (zwłaszcza pozamałżeńskim) trzeba dmuchać ... w alkomat. Problemem może być to, że bez alkoholu "niejedna potwora nie znajdzie amatora".
|
![]() |
był taki film -MODA NA SUKCES - każdy z każdymalbo obecnie, "Korona królów ".... |
![]() |
A ja mam dwie szwagierki - obydwie chciały ze mną.
|
![]() |
To ja już chyba wiem czemu ten Chełm na PIS głosuje..
|
![]() |
Sąd nie uwierzył mężczyźnie że się on pomylił, no okej. Ale dlaczego uwierzył kobiecie, że myślała że kocha się ze swoim mężem? Zwykle prawo działa jakby broniąc kobiet, a winny zawsze facet. Jak się dwoje nastolatków prześpi ze sobą to zawsze jest winny on. Jakoś nie słychać wyroków że koleżanka spała z chłopakiem i że to ona jest winna temu. A przecież obydwoje z własnych chęci uprawiali sex jakby po równo.
|
![]() |
W myśl starego przysłowia: "Co w rodzinie to nie zginie"...
|
![]() |
Najważniejsze że zostanie w rodzinie, jedynie szwagry do siebie miłością pałać nie będą, a ta niech się cieszy (lub żałuje” że jej brzuch nie urósł.
|
![]() |
BUAHAHAHAAHAHHAHAHAH XDDD
|
![]() |
Zawsze jest gwałt kiedy baba nie ma orgazmu.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|