![]() |
I bardzo dobrze,na pohybel pisowskiej szczujni!
|
![]() |
....ta cala zabawa jest kpiną z rządowych rekomendacji i informacji o Owsiaku obrażających Patriotów, tylko sądy jakoś pobłażliwe za wulgaryzmy pod adresem czołowych Polaków! Ludzie prześladowani w stanie wojennym z narodem nie doceniani przez cholotę, ale odznaczani przez Polskiego prezydenta dumnie noszo swoje ordery i na pewno na tych od totalnej nie daja!
|
![]() |
Czy to prawda że na puszce macie napisane Złoty Melon.
|
![]() |
W y biedne dzieci żebrzecie grosze a POlszewiki kradli miliony.
|
![]() |
Żeby POlszewicy kradli miliony, to bysmy nie musieli emigrować z kraju. Ci złodzieje okradali narod na setki MILIARDÓW złotych. Tusk zakosił ponad 150.000.000.000 zł z OFE. Kradzież w biały dzień. On nie dostał mojego pozwolenia na ten czyn, by z MOJEGO, PRYWATNEGO konta dziabnął MOJĄ kasę. Ktoś z was wyraził zgodę na naruszenie WASZYCH oszczędności emerytalnych z PRYWATNEGO konta? Czekam na oskarżenie zbiorowe za to co uczynił. Złodziejom ucinano grabie za mniejsze kwoty. Nikt mnie nawet listownie nie poinformował o tym SKOKU na MOJĄ kasę. Żądam jej zwrotu wraz z USTAWOWYMI odsetkami.
|
![]() |
.......nieroby i frustraci plują jadem przez cały dzien. A ja zgodnie z coroczną tradycją wrzuciłem (raczej wcisnąłem) po kilka banknotów do puszek dumnie niesionych przez chełmskie dzieci! Brawo Oni, jak też brawo dla ich roztropnych rodziców rozumiejących zasadę budowy społeczeństwa obywatelskiego!
|
![]() |
dla ciebie to raczej Pan Tusk.Dziadu jeden.
|
![]() |
Czy to prawda że na puszce macie napisane Złoty Melon.Ważne, że nie było napisane dla misiewiczów :)))) |
![]() |
Do wszystkich hejtujacych WOŚP polecam napisać klauzulę "nie chce korzystać ze sprzętu z sercem, w szpitalu" oraz nie oddawać dziadków/rodziców na zpo, zol. Bo tam WOŚP dla seniora kupił łóżka, porządne. Opiekujecie się nimi w domu na tapczanie.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.