![]() |
Byłem na tej pseudo imprezie która zaledwie trwała ok 2 godzin nie było co oglądać stare piosenki przeżytek a tylu słuchaczy że na palcach policzyć można jak takie imprezy marne to lepiej obejrzeć kevina w telewizji
|
![]() |
Wieśniactwo ostateczne.
|
![]() |
Żal...
|
![]() |
W Chełmie już tylko to im pozostało...
|
![]() |
Disco polo....czy to nobilitacja, że się bawili przy takiej muzyce?
|
![]() |
A co się dziwicie ? przecież to Chełm.. a skoro narzekacie to za rok nie będzie nawet tego. A że disco polo ? A co mieli dac ? Jazz ?
|
![]() |
A jak się ''ROZGANOZOWUJE''????
|
![]() |
A jak się ''ROZGANOZOWUJE''????Panie Jacku ''bar'' z całym SZACUNKIEM!! |
![]() |
CAŁA POLSKA Z NAS SIĘ ŚMIEJE.... BAL W NOWY rok to tylko w Chełmie.
|
![]() |
Należałoby dodać, że ciągle ci sami włodarze rezygnują z organizowania Sylwestrowej zabawy pod chmurką. Widać w przyszłym roku należałoby Majkę Jeżowską zaprosić na występ, bo impreza zrobiona jest pod dzieci z rodzicami. A propos dziennikarskiej definicji tłumu. Ja na zdjęciach widzę gromadkę. A przecież plac Łuczkowskiego to nie rynek w Zamościu. Szkoda, szkoda, szkoda, że Chełm to taka bida, z której trzeba mykać. W byle wiosce niemieckiej podczas Karnawału więcej ludu wystrojonego wylega na drogi. A tam potrafią się bawić.
|
![]() |
Dajcie sobie flustraci na luz. Byłem bawiłem się był tlummmm. Za rok proszę o powtórkę!!! Modelinka super jeden z lepszych koncertów! Model dzięki za to że zawsze ciepłe słowo o naszym mieście wrzucisz
|
![]() |
Impra fajna co się czepiacie. Szkoda że dzisiaj się poskakac nie da ! Maleńka z pod sceny blond włosy odezwij się nr mój masz
|
![]() |
wiecie co impreza super
|
![]() |
Tak się bawi tylko Chełm a nie Lbn
|
![]() |
Chełmie dziękuję Wam za wszystko naj za milosc po kres i za czułość do łez pa Martusiu i nadzieję że lokator już w drodze
|
![]() |
Jaki prezydent taki koncert i miasto, mieszkam w tym ciemnogtodzie
|
![]() |
Podsumowując: impreza super ! Hejtowskie wpisu o tym świadczą! To już norma, że jak coś fajnego wychodzi w naszym mieście to jest fala krytyki przegrańców!!
|
![]() |
Zen masz rację, im nikt nie dogodzi, zawsze źle, zawsze niedobrze
|
![]() |
Czyżby ktoś usunął większość komentarzy?? ;)
|
![]() |
Takie imprezy tylko dla przedszkolaków prezydent owa wcale się nie postarała impreza do banii lepij się bawiłam na mikołaju w przeczkolu usynka choć było wesoło i śmiesznie pani prezydentowa powinna brać przykład od przeczkolaków najmłodszych bo to oni sæ do zabawy stworzeni .
.....Cinkaagata
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.