![]() |
Tym strażnikiem więziennym jak podał Nowy Tydzień jest Andrzej S. mąż kandydatki na prezydenta miasta Chełma Małgorzaty Sokół. Fajnie teraz można odbierać filmiki na youtube i rysuneczki w wyborczej gazetce przedstawiające Agatę Fisz kupującą głosy!!! Mam nadzieję, że to koniec krótkiej kariery politycznej Sokołów!!
|
![]() |
W Chełmie się wszystko zdarzyć może,p.Sokł to dyr gab.p.Grabczuka, i to ,,,że p.Grabczuk zdobył największą liczbę głosów w wyborach.
|
![]() |
o
|
![]() |
Czy to ważne kto zostaje burmistrzem czy prezydentem i w jaki sposób?!Ludzie i tak dostaną po d....ie, a są potrzebni tylko dla frekwencji wyborczej.Młodzież na szczęście to rozumie i olewa wybory,a część starszego pokolenia...?Pozostawmy to bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
oj Kolego - nie do końca się z Tobą zgodzę. Porównaj sobie inwestycje w Chełmie za czasów Grabczuka i Fisz. Z olbrzymią chęcią poszedłem w tym roku na wybory i oddałem swój głos na Rybkę. Przynajmniej coś się w tym mieście zaczęło dziać. |
![]() |
Imponujące tempo działania. Dalszy komentarz jest marnowaniem czasu.
|
![]() |
Kaźdy muzyk wie,źe przyciśnięty klawisz wydaje dźwięk,jaki mu został przypisany.
|
![]() |
Szkoda ze w innych miejscach nie sprawdzono tego ,z tego co wiem to w Piaskach pow Świdnik też tak bylo i pewnie nadal jest bo to kolejne wygrane wybory p.burmistrza
|
|
|
![]() |
Oczywiście Grabczuk i Fisz są poza wszelkim podejrzeniami...nie róbcie z ludzi idiotów bo sami na nich wychodzicie.
Wystarczy troszeczkę zagłebić się w ostatnio wykryte afery wyborcze to można zobaczyć jak szybkimi krokami zbliżamy się do standartów obowiązujacych na Białorusi. Dzisiaj racje ma ten czyje radio głośniej wrzeszczy a nie ten który z prawami Konstytucji żyje w zgodzie. Więc ten blef panowie prokuratorzy zachowajcie dla siebie.
|
![]() |
"Strażnik więzienny"-teraz można się domyślić czemu groźni zabójcy wychodządo domu za dobre sprawowanie z więzień PO dwóch latach a tam siekierą zabijają żonę.
|
![]() |
crx, rozumiem, że jesteś z młodego pokolenia i olewasz wybory? |
![]() |
Dla porządku podaj jeszcze jaki jest stan zadłużenia miasta. Nie sztuka budować na kredytach i obligacjach. Czekam na informacje o rozliczeniu budżetu za 2010r. |
|
|
![]() |
Jasne, a co takiego zaczęło się dziać w Chełmie?! Sorki, ale nie widzę tu żadnych inwestorów co budują swoje fabryki i będą zatrudniać ludzi żeby mieli gdzie pracować! Jedyne co tylko się ruszyło to "Galeria Chełmska" i to żadna mi inwestycja bo sklepów to i tak w Chełmie dużo jest. |
![]() |
Dokładnie!Raz nieopatrznie poszedłem do wyborów gdy byłem nieopierzonym i naiwnym 18-to latkiem.Szybko jednak mi wyjaśnili na czym polega "wyborczy cyrk".........!!! |
![]() |
Ja w Chełmie tylko mieszkam - pracuję w LBN. A co mi się w oczy rzuciło: remont wiaduktu, Lubelskiej, skrzyżowania Lwowska-IAWP, Skrzyżowania na Hrubieszowskiej, kilka kilometrów ścieżek rowerowych, jak już wspomniałaś "Galeria Chełmska" (co powinno wiązać się z remontami kilku ulic przylegających do powstającego CH), projekt ścieżki rowerowej nad zalew na Żółtańcach (na razie tylko projekt, ale mam nadzieję, że zostanie on zrealizowany). Ostatnio coś się działo w kwestii węzła kolejowego. I naprawdę mnie to nie obchodzi, czy jest to na kredyt, czy nie. Prędzej, czy później i tak te zadłużenie jakoś załatają. Zdziwilibyście się, jak bardzo nasze miasto podoba się ludziom np., z Warszawki przyjeżdżającym w odwiedziny. A wiecie dlaczego? Tutaj wszystko dzieje się dwa razy wolniej, nie ma korków, jest cisza i spokój. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. |
![]() |
Sorki, ale nie chodziło mi o inwestycje drogowe, bo to za każdej władzy było robione. Wyremontowana droga nie wykarmi rodzin i nie zapewni im poborów. Bo problemem Chełma jest to że nie przyciąga żadnych inwestorów którzy będą tu budować fabryki i zatrudniać tysiące ludzi. Teraz chełmianie muszą szukać pracy w Lublinie, Warszawie czy wyjeżdżać za granicę by utrzymać rodzinę, bo powiedzmy sobie szczerze w Chełmie nie ma żadnych perspektyw. |
|
|
![]() |
a benek mówił że inny zapaśnik im płacił za głosy na trenera
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.