![]() |
Nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ale źle to wygląda...
|
![]() |
nijak nie mogę pojąć, jak można dobrowolnie pchać się w kamasze, a potem zostać zającem
|
![]() |
Desperados :)
|
![]() |
Córeczki i synowie funkcjonariuszy sg
|
![]() |
He he he . Niech poszukają głupszych od siebie . Za te marne pieniądze łazić w kamaszach po pasku w deszcz , mróz , upał czy jeździć jakimiś starymi motorkami po wertepach . Dziękuję za te grosze. Od 7 lat pracuję w Belgii mam 2300 euro netto na rękę co daje około 10.000 zł mam tez legalną belgijską umowę , każdą noc śpię w domu , każdy weekend mam wolne i pracuję od 8.30 do 15 .30 . 7 godzin dziennie . Tak że dziwię się kto za te marne 4 czy 5 tysięcy złotych chce pracować w S G .
|
![]() |
dobrze że kapelani wszystkch wyznań przybyli na imprezę, choć brakuje chyba imama
|
![]() |
Oddział przedszkolny tworzą?
|
![]() |
Kiedyś to do służb mundurowych to brało się mężczyzn 185 cm. wzrostu to było minimum . A teraz nabiorą krasnali , liliputów , konusów , karzełków ...... i jak tu walczyć z przestępczością . Mój szwagier pracuje w policji w ruchu drogowym i ma 174 cm wzrostu . ŚMIECHU WARTE. Nie raz jak razem pijemy wódkę śmieję się z niego i mu dokuczam , że takiego krasnala jak on przestępcy zadepczą . He he he . Lub pobiją i płakać nie dadzą he he he
|
![]() |
O matko i córko. Bardziej mi to wygląda na otwarcie jakiejś klasy mudurowej dla 16 latków.
|
![]() |
A Wy zawsze narzekacie
|
![]() |
A co można robić innego na wschodzie, mundurowka albo kopalnia albo do widzenia za granicę jak ten co tam się z Belgii chwali
|
![]() |
O dziwo chyba niektorzy po studiach juz sa.Wniosek? Chyba my starsi nie pamiętamy siebie z młodości po studiach, bo malolatow po szkole sredniej ponoc nie kwalifikuje Sg,no chyba,ze jakies zmiany.
|
![]() |
Polak z Brukseli weź mi załatw robotę u siebie ziom
|
![]() |
Masakra. Tylko 3 facetów. Kobiety za chwilę zaciążą i tych 3 będzie sama popylała po granicy. A znając życie to dwóch wezmą do oddziału A na granicy zostanie tylko jeden.
|
![]() |
Zazdrosne niespełnione ambicje
|
![]() |
Kolego z Belgii chwalisz się że tyle zarabiasz. A tak naprawdę to będzie pewnie polowa? Ale każdy wyolbrzymia. Przyjęli 8 a w tym samym czasie odeszło 20 ładne proporcje. Poza tym musza przyjmować młodych by dali radę tyrać w kołchozie przez 25 lat.
|
![]() |
Rodzinne zdjecie
|
|
Pierwsze słowo artykułu i błąd. Nie ośmiu, tylko OŚMIORO nowych funkcjonariuszy, bo są tam i kobiety, i mężczyźni. Gdyby byli sami panowie, to wtedy trzeba by było napisać ośmiu.
|
![]() |
Juz nie raz widziałem jak taki "kur***l" jak mowisz sklada takiego 2 metrowego konia jak origami. Widocznie twoj szwagier to calkiem ciapa albo ty jaj nie masz bo się mniejszego przyj...ł.
|
![]() |
Niektórych to nawet w mundurowce nie bylo tylko za kase
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.