![]() |
Kolejna skasowana latarnia! Nie ma tygodnia, żeby jakiś palant nie wypadł z drogi. W mieście ciemno jak w ..... Ciekawe czy naprawią zniszczenia z OC tego szofera czy po raz kolejny wszyscy oleją sprawę i tylko postawią następną rurę kanalizacyjną w miejsce latarni ( to taka chełmska norma).
|
![]() |
Gość skasował część ogrodzenia przy CBŚ-u, więc do tyłka mu się pewnie dobiorą
|
![]() |
rury jako zabezpieczenie bardzo się sprawdzają.A po co wymieniać jak i tak co 2 nie świeci,walić to.
|
![]() |
Miasto chyba nie wie że można z OC komunikacyjnego można zlikwidować szkodę majątkową.Myślałem że się to zmieni za rządów nowego prezydenta.Zawiodłem się .Nic z tego nie będzie .Gość nie kuma samorządowej problematyki
|
![]() |
Radzę autorowi artykułu się doinformować, bo byłam na miejscu i kierowca w żadną latarnię nie skasował
|
![]() |
Oksford Nie pisz głupot, bo szczyl skasował znak, lampę, cześć murka, śmietniczkę, a do tego rozwalił ogrodzenie obok restauracji i przy okazji pokiereszował drzewo, tak się składa, że przechodziłem wczoraj rano obok. Tragicznie to wyglądało. Mam nadzieję, że kretyn szybko nie siądzie za kierownicą.
|
![]() |
Gabor uwierz że wsiądzie
|
![]() |
kolejny 20-letni dzban w 20-letnim AŁDI... przecież to jest terrorysta drogowy i tak powinien być potraktowany
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|