Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Kolejna skasowana latarnia! Nie ma tygodnia, żeby jakiś palant nie wypadł z drogi. W mieście ciemno jak w ..... Ciekawe czy naprawią zniszczenia z OC tego szofera czy po raz kolejny wszyscy oleją sprawę i tylko postawią następną rurę kanalizacyjną w miejsce latarni ( to taka chełmska norma).
Odpowiedz
Gość skasował część ogrodzenia przy CBŚ-u, więc do tyłka mu się pewnie dobiorą
Odpowiedz
rury jako zabezpieczenie bardzo się sprawdzają.A po co wymieniać jak i tak co 2 nie świeci,walić to.
Odpowiedz
Miasto chyba nie wie że można z OC komunikacyjnego można zlikwidować szkodę majątkową.Myślałem że się to zmieni za rządów nowego prezydenta.Zawiodłem się .Nic z tego nie będzie .Gość nie kuma samorządowej problematyki
Odpowiedz
Radzę autorowi artykułu się doinformować, bo byłam na miejscu i kierowca w żadną latarnię nie skasował
Odpowiedz
Oksford Nie pisz głupot, bo szczyl skasował znak, lampę, cześć murka, śmietniczkę, a do tego rozwalił ogrodzenie obok restauracji i przy okazji pokiereszował drzewo, tak się składa, że przechodziłem wczoraj rano obok. Tragicznie to wyglądało. Mam nadzieję, że kretyn szybko nie siądzie za kierownicą.
Odpowiedz
Gabor uwierz że wsiądzie
Odpowiedz
kolejny 20-letni dzban w 20-letnim AŁDI... przecież to jest terrorysta drogowy i tak powinien być potraktowany
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...