Wk*rwił się byś ?
|
|
Sprawiedliwosc wzial w swoje rece a gdzie mial sie udac
do wymiaru sprawiedliwosci zeby go wysmiali a tak
k..we pasozyta prawidlowo potraktowal ile jest jej sobie
podobnych oceniam ten czyn za honorowy spolecznie
|
|
Tylko że tą kobietę deptał taki ktoś jak Ty.
Suka nie da pies nie weźmie
Ot odezwał się ten co w samotnisci trzepie gruche przed showupem
|
|
Połowa kobiet zdradza swoich mężów... nic nowego.
Może nie zasłużyła na nóż ale ku*wy dziwki bym nie trzymał pod dachem, w trybie natychmiastowej wykonalności byłaby spakowana i kop w 4 litery za drzwi
|
|
A wy faceci co?? Nie zdradzacie?? Jak was nazwac?? Ach zapomnialam wy macie chwile słabości..... żal.....
|
|
Elita narodu. Nóż, pałka, bicie, Brawo.
|
|
teraz niech żony lekarzy pilnują swoich panów.P.S. Gdzie leczy się ta"pani" ?
|
|
Ja bym sprawdził, czy dzieci są moje, a ją w zimie za okno :)
|
|
A jest możliwość pozwać o odszkodowanie kochanka żony? Niech odda połowę pieniędzy wszystkich lat przeżytych z taką córą Koryntu, ja tam wolą gilotynę dla obojga ale kraj zacofany więc może odszkodowanie :)
|
|
Sąd stwierdzi ,że miał zniesioną poczytalność lub działał z zamiarem ewentualnym . Dostanie wyrok w zawiasach.
|
|
Wierni panowie się odezwali,mistrzowie sprawiedliwości jak adwokaci
|
|
"Sąd stwierdzi ,że miał zniesioną poczytalność lub działał z zamiarem ewentualnym . Dostanie wyrok w zawiasach." - jak nie wiesz o czym mówisz, to lepiej nie komentuj. Za usiłowanie zabójstwa w zamiarze ewentualnym grozi dokładnie taka sama kara, jak za działanie z zamiarem bezpośrednim. Ja na jego miejscu pewnie taki bym miał... Ciekawe czy Pan adwokat czy ma dobrego adwokata :)
|
|
nie wiem jak inni,ja nie zdradzam |
|
i co się dziwić. prosił, skończ ten związek. prosił dość moich rogów. prosił przestań, bo nie mogę cię posuwać po nim. nie słuchała i nie przestała. najpierw była perswacja, pewnie by jeszcze wybaczył. potem nalegał - uznała to za znęcanie się psychiczne i w końcu się w***ł. no moze z tym dźganiem przesadził, ale z taką traumą ciężko udawać kochającego męża i stało się. ja na miejscu prokuratora dałbym okoliczność łagodzącą. no 2 lata w zawieszeniu, ale żeby od razu dożywocie? toż to żony *** dalej się będą gzić i rodzić dzieci nie ojcom. chyba nie o to chodzi w nowej demokracji.
|
|
Do P:
Możesz czuć się bezpiecznie...;)
|
|
Przez pięć dni się znęcał? Noż jaka kurew pieprzona. Pięć dni nie znosła tego, że facet nie mógł znieść że inny (w dodatku koleś ją posuwa) i wniosła, że tak dręczona, a co takiej kuriwie grozi za złamanie ustawowej przysięgi małżeńskiej. NIc. Kurrwa nic, bo mogła się jebać z kim chciała, a jak się dowiedział to zdziwko że obrażony. Uakarać za użycie noża. od reszty uniewinnić. Góra 2 lata w zawieszeniu i szukaj w tym czasie stary zwykłej wiernej kobiety.
|
|
Suka pieprzona......................teraz już będzie mogła mierzyć wszystkie h..e.
|
|
Myślała że weźmie prysznic i po sprawie.
|
|
co ciekawsze ten człowiek był myśliwym i co za tym idzie posiadał broń...
|
|
Droga redakcjo, proszę wyłączyć część reklam wówczas wyłączę adblocka, dziękuję jeszcze czasem czytelnik.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|