![]() |
dziewczynka ..hahah
|
![]() |
jak to? jednak nie chce być sławna?
|
![]() |
###### >>>>>>>>>>
|
![]() |
Szanowni dziennikarze DW, trzeba było wrzucić ten filmik na stronę z tym artykułem, a wy idziecie po najmniejszej linii oporu. Wszyscy chętnie bysmy ocenili czy w ogóle jest o czym mówić, Jeżeli dziewucha jest płaska jak deska, a wagina zarośnięta ze nic nie widać, to moze nie ma o co się bulwersować
|
![]() |
najpierw sie rozbiera przed kamera a potem sie zali mamie a ta leci na policje SMIESZNE jak sie ma dziwke w domu to nie trzeba pozniej szukac winnych
|
![]() |
kolejna szesnastoletnia wywloka dymajaca sie od kilku lat>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=RdHq3PlCh7w
|
![]() |
Zanim ja ukamienujecie,pamiętajcie że ona ma 17 lat rzadko w tym wieku bywa roztropny, tym bardziej zważając jakie mam czasy
|
![]() |
Do picia alkocholu i imprez to jest dorosla ale odpowiedzialnosci za swoja glupote dziewczyna ma unikac?mysle ze dzieki tej sytuacji ma szanse stac sie rozwazniejsza. |
![]() |
Chciała byc fajna chciala byc mila, a po drugiej str. Świnia nie doceniła zamiast sie cieszyc z widoku, chcial zarobić zboku. teraz miśki go dopadna. a w pierdlu doceni ktos jego du... ładna może komus sie spodoba i mu powachają rowa
|
![]() |
Skoro robiła to przed kamerka internetową to mogła się spodziewać,że taka sytuacja może zaistnieć. Jak dla mnie w ogóle nie powinno być sprawy.Dziewczyny nikt nie zmuszał do striptizu i nie od dziś wiadomo,że takie rzeczy jak wstawianie filmików do neta ma miejsce. Głową to ona nie myślała.
|
![]() |
Ale tak czy inaczej nie powinien tego robić, i teraz poniesie tego surowe konsekwencje.
|
![]() |
Policja nie zajęła się tą sprawą dlatego, że dziewczyna się rozbierała przed kamerką internetową, czy nawet nie dlatego, że chłopak to nagrał. Chodzi tu o kwestie szantażu i chęci zysku na tym, które są karane.
|
![]() |
ale pani
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|