Cóż trzeba się szykować na wycieczkę do iranu czy ta iraku.
|
|
Bardzo słuszna decyzja młodych ludzi! Niech Putin drzy i się zastanawia na jakich pokładach patriotyzmu potrafi się zbudować szczelną tarczę obronności kraju, na której każdy połamie sobie zęby!
|
|
obstawiam,ze za rok nie będa wybierac ,czy chcą isc w kamasze czy na ferie,bedzie obowiązek
|
|
bolszewicki tytuł w bolszewickiej gazecie
|
|
Pokolenie zindoktrynowanych gówniarzy... Widać, że nie marnowali dzieciństwa w kolejkach po mięso więc mają czas pobawić się w wojnę.
|
|
Prawdziwa młodzież , nie chłystki siedzące non stop przed komputerem i polujące na wolne miejsce w autobusie komunikacji miejskiej.
|
|
Ja nie wiem, że jeszcze armia Stanów Zjednoczonych, czy choćby Bundeswehra nie skopiowały naszych znakomitych rozwiązań... Zabijemy wrogów - śmiechem...
|
|
przy takiej pogodzie, to żaden wybór...
|
|
Frajerzy. Korzystajcie z młodości, a nie bawcie sie w wojsko. Mozecie zostać miesem armatnim. Za kogo chcecie oddawać życie? Za ten gównokraj? Hahahah
|
|
hahahahahahahahahahahaha i pisdu.
|
|
Pis jugend, zapisali się do charcerstwa.
|
|
Pamietam czasy jak kazdy tylko sie bronil aby nie pojsc w kamasze a teraz ... coz kasa sama wpada za siedzenie w domu wiec w wojenke od czasu do czasu pobawic sie mozna ... co za debile ...
|
|
takie szambowe komentarze puszczacie - a o peda.... napisać to zaraz cenzura,bo mowa nienawiści
|
|
uwielbiam mięso armatnie.
|
|
....ich sześciu, a Ona...... Mogłoby być tytułem filmu.......
|
|
Ja nie wiem, że jeszcze armia Stanów Zjednoczonych, czy choćby Bundeswehra nie skopiowały naszych znakomitych rozwiązań... Zabijemy wrogów - śmiechem...Akurat w USA jest Gwardia Narodowa - formacja ochotnicza o charakterze militarnym wspierająca armię regularną, pomagającą w sytuacji klęsk żywiołowych. To raczej idea WOT jest skopiowana właśnie z GN ( z zachowaniem proporcji oczywiście). Cieszę się, żę wśród tłumów smartfonowych zombie są tacy młodzi ludzie, którym chce się ruszyć zrobić coś innego niż narzekać w internecie |
|
Frajerzy. Korzystajcie z młodości, a nie bawcie sie w wojsko. Mozecie zostać miesem armatnim. Za kogo chcecie oddawać życie? Za ten gównokraj? HahahahKorzystajcie z młodości, kupcie se wypasiony smartfon, idźcie do klubu, napijcie się albo naćpajcie, przeleććie kogoś albo dajcie się przelecieć, walnijcie kogoś w ryj albo dostańcie, oglądajcie reklamy co powinniście kupić aby nie być frajerem |
|
Do "rezerwa". Jestes idealnym przykładem, że żeby strzelać nie trzeba myśleć.
|
|
....ich sześciu, a Ona...... Mogłoby być tytułem filmu.......Zwłaszcza ambinego kina niemieckiego akcji... |
|
Z takimi armia skrzatow możemy napiepsza.... Się ze specnazem.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|