Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wypadek w Strachosławiu: Dwie osoby nie żyją (zdjęcia)

Utworzony przez benek z denek, 30 listopada 2008 r. o 18:08 Powrót do artykułu
Gość napisał:
jak mi wejdziesz na jezdnię to jak cie jebne to zostanie z ciebie gowno
Odpowiedz
Jeżdżą jak wariaci.a potem jeden walnie w drzewo a drugi w człowieka.a potem ktoś go usprawied liwi.
Odpowiedz
Gość napisał:
Życzę wójtowi Gminy Kamień wesołych świąt. Bo bliskim Mariusza nawet nie wiem jak spojrzeć w oczy. Wójt jest teraz dla mnie nikim NIKIM !!!!!! Jakby był człowiekiem to by ku*** coś z tym zrobił jest nikim. Czego on nie jeździ przez strachosław ??? tylko przez hrubieszowską ??? chyba każdy zna odpowiedz Więc Panie wójcie TVN jest powiadomiony będziemy mieli wielką radość jak zostanie Pan upokorzony na oczach milionów ludzi.
Odpowiedz
gabi napisał:
Jeżdżą jak wariaci.a potem jeden walnie w drzewo a drugi w człowieka.a potem ktoś go usprawied liwi.
A CO byłaś widziałaś że tak jechali a może sama tak jeździsz?A może informacje masz z gazet czy z pierwszej ręki ? Każdy kto jest kierowcą to wie ile trzeba aby samochód tyle wyciągną jaki odcinek musi przejechać więc przestań pi.... jak wiesz tylko z gazet
Odpowiedz
Minął miesiąc od śmierci. Miesiąc po pogrzebie była Msza Św. Kto z tak aktywnych kiedyś forowiczów pamięta o tej tragedii... Modlicie się za Nich czasami? Jak rodziny sobie poradzą bez Ojców?... Co z ta drogą? Czy ktoś napisał do gminy, by w budżecie była ujęta naprawa tej drogi, by nikt inny nie musiał już umrzeć? Należy pamiętać o tych co odeszli. I nie wolno obrażać się wzajemnie, bo życie tak nagle się kończy...
Odpowiedz
a jak ci się wydaje miną miesiąc i co właśnie gdzie są ci tak aktywni liczą żę ktoś zrobi to za nich....................to bul dopada ...............
Odpowiedz
po przeszło roku od tej tragedii drzewo stoi jak stało a pamięć zanika o tym co kto miał zrobić by więcej podobnych tragedii się nie wydarzyło... szkoda...
Odpowiedz
DEHa napisał:
po przeszło roku od tej tragedii drzewo stoi jak stało a pamięć zanika o tym co kto miał zrobić by więcej podobnych tragedii się nie wydarzyło... szkoda...
dokładnie minęło już tyle czasu a osoby które tak głośno krzyczały czego tam nie zrobią nie zrobiły nic....pamięć o nich nigdy nie zaniknie i waśnie dzięki temu drzewu będzie żyć wiecznie....
Odpowiedz
Śmierć się należała?! A co jeśli ty osierocił/ osierociła byś swoje dzieci? Jestem córka jednego ze zmarłych i wiem jak było a ty skoro nie wiesz wszystkiego to już się nie udzielaj:) bo nie wiesz jakie to uczucie i przeżycie dla dzieci.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...