Gość napisał:jak mi wejdziesz na jezdnię to jak cie jebne to zostanie z ciebie gowno
![]() |
|
![]() |
Jeżdżą jak wariaci.a potem jeden walnie w drzewo a drugi w człowieka.a potem ktoś go usprawied
liwi.
|
![]() |
|
![]() |
A CO byłaś widziałaś że tak jechali a może sama tak jeździsz?A może informacje masz z gazet czy z pierwszej ręki ? Każdy kto jest kierowcą to wie ile trzeba aby samochód tyle wyciągną jaki odcinek musi przejechać więc przestań pi.... jak wiesz tylko z gazet |
![]() |
Minął miesiąc od śmierci. Miesiąc po pogrzebie była Msza Św. Kto z tak aktywnych kiedyś forowiczów pamięta o tej tragedii... Modlicie się za Nich czasami? Jak rodziny sobie poradzą bez Ojców?... Co z ta drogą? Czy ktoś napisał do gminy, by w budżecie była ujęta naprawa tej drogi, by nikt inny nie musiał już umrzeć? Należy pamiętać o tych co odeszli. I nie wolno obrażać się wzajemnie, bo życie tak nagle się kończy...
|
![]() |
a jak ci się wydaje miną miesiąc i co właśnie gdzie są ci tak aktywni liczą żę ktoś zrobi to za nich....................to bul dopada ...............
|
![]() |
po przeszło roku od tej tragedii drzewo stoi jak stało a pamięć zanika o tym co kto miał zrobić by więcej podobnych tragedii się nie wydarzyło... szkoda...
|
![]() |
dokładnie minęło już tyle czasu a osoby które tak głośno krzyczały czego tam nie zrobią nie zrobiły nic....pamięć o nich nigdy nie zaniknie i waśnie dzięki temu drzewu będzie żyć wiecznie.... |
![]() |
Śmierć się należała?! A co jeśli ty osierocił/ osierociła byś swoje dzieci? Jestem córka jednego ze zmarłych i wiem jak było a ty skoro nie wiesz wszystkiego to już się nie udzielaj:) bo nie wiesz jakie to uczucie i przeżycie dla dzieci.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|