Rodzina 18-latka potwierdziła, że chłopak często budował ładunki wybuchowe - tłumaczy Majewski.Mądrzy to oni wszyscy nie są.
![]() |
|
![]() |
Przynajmniej miał pasje.... Dobr kontra dla islamskich ekstremistow:)
|
![]() |
śp. nIE dOBRZE aDRIAN nIE DOBRZE
|
![]() |
selekcja naturalna, tyle w temacie
|
![]() |
Jeśliby ten chłopak pomyślał choć troszke to by dalej się bawił i nic by nie wybuchło...
|
![]() |
Powinien dostać nagrodę Darwina.
|
![]() |
Bardzo przykre.Łączę się z rodzicami Adriana.Renata
|
![]() |
http://tnij.org/lokalizacjatelefonu
na te stronie można zlokalizować KAŻDEGO po numerze telefonu. Wystarczy podać numer osoby którą chcemy namierzyć i swój by przyszła nam wiadomość z dokładną lokalizacją. Polecam
|
![]() |
Znów przed chwilą w stronę Opoki/Kosian pojechał radiowóz (na sygnale) jak i karetka pogotowia również na sygnale. Mam nadzieje, ze to nic znów strasznego...
|
![]() |
Straszna tragedia, bardzo dobry znajomy i zginął w tak bardzo młodym wieku ;(.. Miał głowę do motoryzacji, szczególnie. Nigdy u nikogo w żaden sposób nie zawinił, jego pasją były motocykle. ;/ Adrian za Twoją śmierć są odpowiedzialni smarkacze którzy namawiali Cię do tego. No cóż, czasu niestety nie cofniemy. ;( Pamiętaj spotkamy się jeszcze kiedyś. [*] Spoczywaj w spokoju. ;(
|
![]() |
Przerost formy nad trescią.Trzeba trochę wiedzy zaczerpnać by bawić się w pirotechnika.Jest różnica między wiem a wydaje misię że wiem.SZkoda chłopaka,bo gdyby mu tylko ręce urwało to by wiedział,że głupota kosztuje.
|
![]() |
Podobno bomba oderwala mu glowe,to prawda??
|
![]() |
POstęp wymaga ofiar, szkoda...
|
![]() |
Straszna tragedia, bardzo dobry znajomy i zginął w tak bardzo młodym wieku ;(.. Miał głowę do motoryzacji, szczególnie. Nigdy u nikogo w żaden sposób nie zawinił, jego pasją były motocykle. ;/ Adrian za Twoją śmierć są odpowiedzialni smarkacze którzy namawiali Cię do tego. No cóż, czasu niestety nie cofniemy. ;( Pamiętaj spotkamy się jeszcze kiedyś. [*] Spoczywaj w spokoju. ;(był też moim znajomym, fakt był lubiany przez ludzi ale obiektywnie patrząc nie wydaje mi się że na miejscu jest obwinianie "smarkaczy" za to co się stało. prawda jest taka że za to co robimy odpowiadamy sami. on nie był małym już małym dzieckiem. |
![]() |
Kiedy jest pogrzeb tego chłopaka?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|