Z Ciebie księgowy jak z koziej d.... klarnet. Wyrwałeś suche liczby z tzw. kontekstu i dostajesz orgazmu.Jak tak wypowiada się księgowy to hańba dla zawodu. A po za tym liczby nie kłamią a wyniki są przyczyną działań.
![]() |
|
![]() |
O Pan Roman już w pracy co poznać po stylu kwiecistym a niezrozumiałym
|
![]() |
Brawo Panowie Stawiarski i Włodarczyk nakazali gwardii wyciszyć temat.
|
![]() |
Panie Czerw, ja proponuję żebyś Pan zwiększył budżet obywatelski z wirtualnych pieniędzy miasta do 10 mln. A co! Jak szaleć to szaleć! A w rewanżu niech Pan Włodarczyk zaproponuje budżet obywatelski w powiecie za 15 mln. Wtedy wojewoda niech wystąpi z inicjatywą budżetu obywatelskiego w gminie wilkołaz za 30 mln. Taki deszcz pieniedzy. Panie Jarku - Pan jest jak Salomon - Pan nawet z pustego kielicha potrafi nalać wina w gęby naiwnych mieszkańców :)Aleś wściekły. Już przeinaczył sprawę i heja,dalej pluc jadem |
![]() |
z tym disneylandem to nieźle popłynęli co niektórzy ;)
co nam potrzeba? Pracy i chleba, a igrzyska będą później...
|
![]() |
Szczerze szkoda mi tego miasta i wiem że po studiach pracy w nim nie znajdę. Za Czubka było źle, zadłużenie po uszy, inwestycje jedynie w to co dać może trochę punktów w wyborach np.park na fabrycznym lub skatepark(dla młodzieży która nie jest w stanie pójść na studia albo chociaż w normalnym czasie skończyć liceum lub technikum i iść do pracy tylko się wożą i alkohol piją). Ludzie oglądają tą propagandę w tej g.wniane telewizji i potem głosują na takich populistów i złodziei jak były burmistrz pan CZ. albo pan Czerw się starszym ludziom Czerw już sobie robi od 2-3 miesięcy kampanię wyborcza w tej "telewizji" i gdzie tylko może. Osobiście nie wiem czy zagłosował bym na Pana Włodarczyka drugi raz ale wiem że za jego rządów coś się w tym kraśniku zaczyna zmieniać na lepsze (np. ogromnie zmniejszono zadłużenie które miastu po sobie i swoich przekrętach zostawił pan cz. ). No ale zawsze znajda się ludzie którym bardziej od miejsc pracy zadłużenia i bezpieczeństwa w mieście bardziej zależy za skateparkach , drużynkach piłkarskich czy wycieczkach.Jak pamietam ludziom wciskało sie kit że kasa miasta PUSTA,skad ta przemiana ,czyzby wybory ??? |
![]() |
Chłopcy z PO stają na głowie żeby RIO nie uwaliło ich intencyjnej uchwały. Chłopcy z RIO natomiast ostro główkują aby jej nie uwalać mimo podstaw prawnych. Wszyscy wiedzą jaką porażką dla PO w Kraśniku byłoby jednak uwalenie tego gniota prawnego.
|
![]() |
Najlepszy radar komórkowy już dostępny w sieci. Teraz nikt ani nic się przed tobą nie ukryje. http://fw.pl/radardokladny
Technologia sił specjalnych dostępna dla każdego.
|
![]() |
Tylko w Kraśniku to możliwe, aby na temat budżetu obywatelskiego, realizowanego z budżetu miasta, wypowiadał się wicestarosta.Tu wszytsko jest na odwrót, czasoprzestrzeń się zagina czy co...
|
![]() |
Budzet obywatelski to slabosc burmistrza Krasnika ale tez tez nierozsadny pomysl inicjatorow. Miasto potrzebuje inwestorow a nie marnotrawienia srodkow finansowych.
Krasnikowi porzebny jest burmistrz z zylka przedsiebiorca z doswiadczeniem i kontaktami.
To czas dla Janczarka. Ja bede go popieral.
|
![]() |
Tylko w Kraśniku to możliwe, aby na temat budżetu obywatelskiego, realizowanego z budżetu miasta, wypowiadał się wicestarosta.Tu wszytsko jest na odwrót, czasoprzestrzeń się zagina czy co...Dobrze że w całej inicjatywie tylko to ci przeszkadza, to już jest postęp w świadomości samorządności :). |
![]() |
Dobrze że w całej inicjatywie tylko to ci przeszkadza, to już jest postęp w świadomości samorządności :).~jacenty~ w "Coraz więcej miast wprowadza budżet obywatelski. Teraz Chełm" - Dziennik Wschodni pisze: "Działacze PO wiedząc, że przerżnął lokalne wybory zakładają niekojarzące się z PO stowarzyszenia i komitety wyborcze, np. Lublin Razem i inne. Teraz odgórnie dostali prikaz, żeby udawać partię obywatelską i wprowadzać budżety obywatelskie. Na zasadzie dajcie ludziom parę złoty to na was zagłosują. Tylko trzeba sprawdzić zawsze skąd się biorą pieniądze na te budżety ,,obywatelskie''/ Biroą się z budżetów samorządowych. Czyli zabierzemy z remontu ulicy i szkoły i wmówimy ludziom, ze sami wydadzą pieniadze np. na plac zabaw. Tylko, że o tym na co pójdą pieniądze i tak decydują urzędnicy. Poza kontrolą i bez procedur budżetowych. Nie dajcie się nabrać" |
![]() |
Budzet obywatelski to slabosc burmistrza Krasnika ale tez tez nierozsadny pomysl inicjatorow. Miasto potrzebuje inwestorow a nie marnotrawienia srodkow finansowych. Krasnikowi porzebny jest burmistrz z zylka przedsiebiorca z doswiadczeniem i kontaktami. To czas dla Janczarka. Ja bede go popieral.Pan Czubiński też miał żyłkę przedsiębiorcy, też miał kontakty i doświadczenie, też zdobył stolek dzięki partii, też byli tacy co go popierali..... |
![]() |
Pan Czubiński też miał żyłkę przedsiębiorcy, też miał kontakty i doświadczenie, też zdobył stolek dzięki partii, też byli tacy co go popieraliI tak lepszy był Czubiński niż obecni włodarze.Teraz nadzieja w Janczarku!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
A moze inwestycje będą planowane z uwzględnieniem głosu mieszkańców?
|
![]() |
???
|
![]() |
Gdy dwa lata temu byłam z dzieckiem w szpitalu , pan czerw
w jakies świeto chorego rozdawał miśki pluszowe dzieciom. Po co , za czyje pieniądze kupione , a w sali wiało, 20 stopni mrozu na zewnatrz, okna stare , nie wymienione. Skandal! Propaganda!
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|