![]() |
to najdroższa dzierżawa na te kilka pojemników - WSTYD.
|
![]() |
Burmistrz a tłumaczy się jak prostak, kto wybrał go na burmistrza? Prawo jest prawem więc niech nie opowiada bajek.
|
![]() |
niech sie nawet Wlodarczyk nie blazni zaklamay hipokryta razem ze swoja zona, jak zaplacil to laski nie zrobil, bidulek zone mu zwolnili, a on to co robil z ludzmi tuz przed swietami
|
![]() |
reka reke myje najpierw kupuje nieruchomosc z ktorej nie korzysta a potem wojt umarza podatek a przeciez buristrz biedny nie jest CIEKAWE CZYM KIEROWAL SIE PAN WOJT ze umorzyl czesc
|
![]() |
Nie chodzi ile zapłacił ale ile nie zapłacił i dlaczego
|
![]() |
Mam pytanie do burmistrza. Czy Pan radzi płacić podatki przedsiębiorcom z Kraśnika? Czy raczej przeciwnie? Bo nie wiem co mam robić - płacić czy pisać o umorzenie? Też nie korzystam z nieruchomości to chyba mi się należy?
|
![]() |
Ale się hieny rzuciły na ofiarę
|
![]() |
Ja nie głosowałam na pana Włodarczyka. Mogę ponarzekać...
Od kiedy zmieniła się burmistrz na pana Włodarczyka- festynów (co kiedyś było sporo) prawie nie ma... a jak był to z zespołem który już grał i wogóle wszystko jakieś biedne.
Nie widuje już osób sprzątających ulice Kraśnika...
|
![]() |
Zbliża się sprawa łapownika byłego burmistrza Piotrusia więc pisatiele z TV Kraśnik zaczęli atak medialny. To wszystko jest obrzydliwe. Wielu kraśniczan niestety jak spogląda w lustro to widzi odbicie Czubińskiego.
|
![]() |
Wszystko wskazuje na to, e obecny burmistrz Włodarczyk będzie o wiele lepszy od poprzednika Czubińskiego, już wielkrotnie sądzonego. Poczekajmy do zmiany wladzy
|
![]() |
"W związku z faktem, że w trakcie 2011 r. bezumownie korzystała z jej części gmina Trzydnik Duży, m.in. poprzez umiejscowienie tam pojemników i koszy dla mieszkańców gminy, wystąpiłem z prośbą o umorzenie części podatku.
Za bezumowne korzystanie z mojego gruntu nigdy nie otrzymałem jakiejkolwiek zapłaty. Nie zamierzałem też o taką zapłatę występować ."
"Kłamałem, kłamię i będę kłamał w żywe oczy" bo jak inaczej
zinterpretować słowa Włodarczyka
|
![]() |
|
![]() |
co to ma znaczyć?
|
![]() |
Łgarstwa są dla pospólstwa i naiwych, a tych chyba juz coraz mniej w Kraśniku - panie Burmistrzu.
dla Pana gratis ode mnie z polskiej literatury: Kończ Waść wstydu oszczędź
|
![]() |
I tak właśnie rządzi się głupolami. Wystarczy dać im "chleba i igrzysk" |
![]() |
a co to ma wspolnego z niezaplaconym podatkiem?
|
![]() |
Ja jestem z poza Kraśnika,ale wiem że tamten i ten burmistrz są tacy sami,złodzieje,szubrawcy itp,na mojej działce jest 8 słupów elektrycznych,połowa transformatora,przechodzi wodociąg,linia gazownicza i telefoniczna,z żadnych z tych mediów nie korzystam i korzystał nie będę gdyż jest to działka rolna BEZ MOŻLIWOŚCI ZABUDOWY,wg.planu zagospodarowania przestrzennego gminy którą włada ów Włodarczyk,nikt mi za nic nie płaci,więc pytam kiego chu.... ten idiota robi z siebie dziada i pośmiewisko dla całej społecznosci,wracaj chamie tam skąd przyszłeś żebraku,ciekawe czy ty umorzysz mi podatek,dobroczyńco obsrany,WSTYD,WSTYD,JESZCZE RAZ WSTYD
|
![]() |
Czytając te komentarze można wysunąć jeden wniosek - prostactwo i kompletny deb***izm, a to cechy jakimi można opisać KTV i pozostałych wyznawców Czuba.
|
![]() |
Jakos nie chce mi sie wierzyc w zapłacenie tej kwoty, bo gdyby to miało miejsce, to wójt gminy Trzydnik powiedział by o umorzeniu części podatku i znana byłaby mu przyczyna odliczenia sobie kwoty za nielegalną dzierzawę malutkiego ułameczka terenu w cenie 1/3 całego naleznego podatku, i nie wstawiał by takich tekstów, że umorzył nalezny podatek myśląc, ze oszczędzają na otwarcie działalności gospodarczej.
A ja osoby sprzatające ulice Krasnika widywałam, tylko za kazdym razem sprzątały ciągle w tych samych miejscach. Chyba żeby za bardzo sie nie przemęczały. I nie zauwazyłam mniejszej ilości imprez organizowanych dla ogółu mieszkanców, chociazby zwazywszy na ilosc organizowanych pikników rodzinnych nad zalewem i to z fajewerkami, A przy tym mamy przeogromną masę imprez , na które miasto wykłada kasę dla zamkniętych grup., przez co łatwiej mu kupic pewniejsze głosy poparcia za lepsze dopieszczenie. |
![]() |
Tak, tak, bo dotyczą twojego bożyszcza. Jakos na stronie miasta brakuje artykuliku i fotek jak to pan burmistrz pisze podanie o umorzenie mu podatku, i jak wójt gminy Trzydnik mu je umarza . |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|