![]() |
Baby to potrafią hehe,kto dał jej prawojazdy nawet taki samochud pzewrucić
|
![]() |
Niech nadal robią takie wąskie ronda, niech wybudują wszędzie ronda turbinowe, będzie jeszcze ciekawiej... Dramat. Wystarczy popatrzeć jak zachowują sie ciężarówki na rundach, gdy np najezdzają na kostkę, zjezdzajac z pasa, bo z powodu długości naczepy nie są w stanie skręcić.. Pól biedy jeśli taka kostka i trochę miejsca awaryjnego -jest....
|
![]() |
Niech nadal robią takie wąskie ronda, niech wybudują wszędzie ronda turbinowe, będzie jeszcze ciekawiej... Dramat. Wystarczy popatrzeć jak zachowują sie ciężarówki na rundach, gdy np najezdzają na kostkę, zjezdzajac z pasa, bo z powodu długości naczepy nie są w stanie skręcić.. Pól biedy jeśli taka kostka i trochę miejsca awaryjnego -jest....Tylko, że tutaj winę ponosi kierowca - nie dostosował prędkości. A tak jest, gdy ma się zielonego pojęcia o fizyce. |
![]() |
Baby to potrafią hehe,kto dał jej prawojazdy nawet taki samochud pzewrucićA Tobie proponuję się do szkoły podstawowej wrócić - obecnie jest "nabór", mamy wrzesień i to początek. Takie błędy "sadzić" - to szok. |
![]() |
Trochę za mała prędkość....im się zawsze śpieszy!
|
![]() |
Jeżdżę tym rondem codziennie rano. Niestety TIRy jadąc z góry (od Kielc) czasami nawet nie zwalniają, nie patrząc przy tym czy ktoś jest na rondzie czy nie, tylko przy znacznej prędkości chcą pokonać to rondo.
I to są kierowcy zawodowi ....
|
![]() |
Dziś jest znowu korek na Janowskiej od strony ronda, i to sięgający do miasta - kierowcy się niecierpliwią, i zawracając wyjeżdżają z kolejki. To rondo (jak i to na Fabrycznym) to jeden wielki bubel. pierwotnie był projekt, by wybudować wiadukt - ruch od Lublina na Kielce puścić górą, a w kier. Janowa Lub. - dołem. To było rozsądne rozwiązanie, ale zwyciężyło inne, "po taniości" ...
|
![]() |
Być może kierowca nie zachował odpowiedniej prędkości, ale również w tym wszystkim mógł " pomóc " silny wiatr, który z łatwością jest wstanie przewrócić jadącego tira z naczepą.
Całe szczęście, że nikomu nic się nie stało
|
![]() |
Jeżdżę tym rondem codziennie rano. Niestety TIRy jadąc z góry (od Kielc) czasami nawet nie zwalniają, nie patrząc przy tym czy ktoś jest na rondzie czy nie, tylko przy znacznej prędkości chcą pokonać to rondo. I to są kierowcy zawodowi ....Miałem taką sytuację w ubiegłym tygodniu. TIR jadący od strony Kielc, wjeżdżając na rondo zajechał mi drogę (wymusił pierwszeństwo, mimo znaku "ustąp pierwszeństwa") i jeszcze wymachiwał do mnie pięścią z kabiny... Zawodowcy :-( |
![]() |
Miałem taką sytuację w ubiegłym tygodniu. TIR jadący od strony Kielc, wjeżdżając na rondo zajechał mi drogę (wymusił pierwszeństwo, mimo znaku "ustąp pierwszeństwa") i jeszcze wymachiwał do mnie pięścią z kabiny... Zawodowcy :-(Prowadzisz po spożyciu i wymagasz aby ci inni nie grozili pięśćią??? dobrze że to tak miękko się skończyło. |
![]() |
Tir wiózł elementy betonowe min. słupy na lotnisko Jasionka-Rzeszów. Do dzisiaj w Lublinie na zakładzie u nas skąd te elementy wyjechały trwa ich naprawa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|