Człowieku,zobacz na posłów,senatorów,na całe PSL i PO,kapuchy tyle że nogami złodzieje-aferzyści upychają do szafy.Pierdzą w te ławy poselske,co sezon zmieniają tapicerkę,a ty chcesz aby policjant za nich łba nadstawiał.Całą tą konstytucje i obywateli mają głęboko w du***.Te twoje głupie uwagi i docinki kieruj właśnie do nich.kaliber44 napisał:Znaczy się że jak mało zarabiają to mogą wszystko olewać,ciekawe podejście do pracy.
![]() |
|
![]() |
To prawda. Warto do tego jeszcze dodać, że ci ludzie mają na swoją obronę genialny wynalazek pt. immunitet, za którym bardzo chętnie się chowają i w terenie wiernych wykonawców wszystkich fanaberii, którzy pobierają NIEOPODATKOWANE diety, tj. darnych wszelkiej maści. Do tego wiele innych przywilejów, jak np. dwukrotna już w tym roku podwyżka po 500zł, leczenie bez kolejek, darmowe przejazdy wszystkim, co się porusza i jeszcze nielimitowany przydział paliwa... Chyba pora przejrzeć na oczy! |
![]() |
POra już rozliczyć i dymać tych oszustów i złodzieji. |
![]() |
Czy potraficie czytać tekst ze zrozumieniem?, jakieś wątki pseudo-polityczne wciskacie i odwracacie kota ogonem.Tematem jest zachowanie ochroniarzy i podejście policji do zaistniałego zdarzenia,a co do pracy i do wynagrodzenia służb mundurowych ,to tyle że nikt ich tam na siłę nie upycha na siłę,sądzę że wybierając taki czy inny zawód,orientujemy się ile w nim płacą.
|
![]() |
Oj to chyba ty nie chcesz popatrzeć na problem kompleksowo. Przykład powinien iść z góry. A na górze co mamy? Śmierdzące bagno. Od dołów będziemy wymagać w momencie, gdy góra będzie nieskazitelna. A po wtóre: to byt określa świadomość. Czegóż więc wymagać od tych na skraju bytu i niebytu? |
![]() |
A jakiś dureń - w kontytucji - zapisał że wszycy obywatele są równi. A tu proszę, góra i ci ze "skraju bytu i niebytu" Szambo zapełniają wszyscy i to fizyczne i to ludzkie, niezależnie od miejsca na karuzeli życia... |
![]() |
Tez dostalem wpier na komendzie prawda jest taka ze gdy lekarz uslyszal ze pobili mnie na komendzie wystawil mi obdukcje ponizej 7 dni:D juz pozniej nie chcialo mi sie jezdzic do lbn robic tam...ps jak mnie we pieciu tlukli darlem sie na caly glos nie to ze bolalo chcialem wiedziec czy wszyscy o tym wiedza na komendzie i wiecie co?? wszyscy wiedza i maja wyje.bane. POzdro dla najwiekszego kozaka pana W choc ten cham nawet kolo pana nawet nie stal:D
A po drugie nie sapow do wszystkich tam pracujacych po prostu jak i komendzie tak i na krasniku pelno genetycznie nie normalnych mam nadzieje ze wytepicie sie na wzajem:D:D:D
|
![]() |
Yebać frajerów ! Kto z was frajerzy w dupę dęci chce w ryło ? Miruś squrwielu, frajerze zcwylony - z bloku znowu nie wyjdziesz - nic ci cwelu w dupę dęty nie pomoże, że wyjdziesz ze swoją lochą ! :angry:Ja tego pragnę zaprawdę! Jednego w ryło, drugiego w styję a od Lochy balasa na czółko. Niechaj Sygmat Analny odżyje! |
Strona 6 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|