![]() |
jakaś data konkretna?
|
![]() |
Byłem raz w krasniku, cos mnie pokusiło przez miasteczko przejechac i chlop miejscowy z centrum prawie pod sądem ruskim traktorem z przyczepą pełną parujacego gnoju zjeżdża mi droge i gębę piluje w jezyku ktorego tylko miejscowi używają i oni tylko by zrozumieli.
|
![]() |
Brawo wójt Irek Muszyński, brawo starosta Maj, brawo wójt Dzierzkowic!!! Udowodnijcie Włodarzowi Kraśnika i jego mocodawcy od fikołków (v-ce min. sportu), że dobra muzyka nie musi być grana jedynie w mieście zawierzonym Radyju.
|
![]() |
29,30 czerwca 2018
|
![]() |
Brawo Pesel Brawo Misio Kamiński zakłada gumofilce. BEDZIE TEŻ NIESIOŁOWSKI PODOBNO SZCZAW BEDZIE ROZDAWAL MA BLUES MEETING W NASZYCH KOCHANYCH DZIERZKOWICACH. Będą sadzić też Mirabelki podobno symboliczne drzewko na rynku w DZIERZKOWICACH będą sądzić
|
![]() |
Urzedowska, Lubelska, Strażacka, Piłsudskiego Niepodległości. zarządca jest Polskie Stronnictwo Ludowe. Moje amortyzatory dzięki nim czują Bluesa i paka jak się telepie to muzyki nie trza słuchać :)Chodzta na pake do mojego busa to poczujecie że mną bluesa.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.