Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Dlaczego to jest w dziale "Kraśnik" skoro bliżej jest chyba nawet do Zamościa?
Odpowiedz
Ponieważ, nie ma działu "Janów Lubelski", a w linii prostej do granic miasta bliżej jest o 5 km do Kraśnika niż Zamościa.
Odpowiedz
deb***izm, komentarz wcześniejszych komentarzy...
Odpowiedz
Mam nadzieję, że zabiorą temu deb***owi dożywotnio prawojazdy i zamkną na te 8 lat, to może reszta się zastanowi. Szkoda tylko tych młodych ludzi. A z drugiej strony, to chyba w opelku nie mieli pasów zapietych, bo zniszczenia nie wskazują na zbytnią prędkość, więc jakby pasy mieli to powinni to przeżyć. Wiem bo też miałem wypadek i jakby nie pas to bym tu teraz nie pisał. Spoczywajcie w wiecznym, pokoju [']['][']
Odpowiedz
paweł napisał:
deb***izm, komentarz wcześniejszych komentarzy...
Za to ty błysnąłeś elokwencją aż ludzi oślepiło.
Odpowiedz
Kocudza (I, II, III) to wieś w pobliżu Frampola - co obchodzą mieszkańców Kraśnika i powiatu kraśnickiego zdarzenia, związane z miejścowością odległą o 50 km od niego ???
Odpowiedz
A skont wiesz z tymi pasami czy byly zapiete czy nie byly byles tam na miejscu . I widziales co sie tam stalo , tam zginol moj przyrodni brat Krzysztof. Z 21lat.
Odpowiedz
antygalon napisał:
Kocudza (I, II, III) to wieś w pobliżu Frampola - co obchodzą mieszkańców Kraśnika i powiatu kraśnickiego zdarzenia, związane z miejścowością odległą o 50 km od niego ???
Mnie tam podnieca nawet stłuczka w Bangladeszu
Odpowiedz
A tak pozostając jeszcze przy tej Kodzudzy... z plagiatem mi sie kojarzy
Odpowiedz
uho napisał:
Dlaczego to jest w dziale "Kraśnik" skoro bliżej jest chyba nawet do Zamościa?
Dlatego, że redakcja jest leniwa i nie chce jej się stworzyć osobnych działów dla każdego z powiatów naszego województwa...
Odpowiedz
pb23 napisał:
Dlatego, że redakcja jest leniwa i nie chce jej się stworzyć osobnych działów dla każdego z powiatów naszego województwa...
To nie jest żaden powod - wypier***ać galony z kraśnickiego forum !
Odpowiedz
Gość napisał:
Mam nadzieję, że zabiorą temu deb***owi dożywotnio prawojazdy i zamkną na te 8 lat, to może reszta się zastanowi. Szkoda tylko tych młodych ludzi. A z drugiej strony, to chyba w opelku nie mieli pasów zapietych, bo zniszczenia nie wskazują na zbytnią prędkość, więc jakby pasy mieli to powinni to przeżyć. Wiem bo też miałem wypadek i jakby nie pas to bym tu teraz nie pisał. Spoczywajcie w wiecznym, pokoju [']['][']
No tak szczerze mówiąc to tez pomyślałem ze pasów nie zapieli bo jak tu Pan słusznie za uwarzył opel nie jest tak rozbity jak passat aż dziw, że Ci z passata żyją. Pomijając pasy bezpieczeństwa to prędkość tez pewnie mała nie była. Bo nawet jak zbyt późno zobaczyli co się przed Nimi dzieje to dziw że doszło do taki potężnego uderzenia w skutkach. W porę wyhamowując nie doprowadzili byli być może do tego uderzenia lub by je zminimalizowali. P.S Rodzinom śp. Łukasza i Krzysztofa składam wyrazy współczucia. mieszkaniec gm Stary Zamość
Odpowiedz
Gość napisał:
Masz racje, ale w takich okolicznościach to nie jest aż takie istotne. Uderzenie i prędkość była na tyle duża że pasy nie koniecznie by pomogły. Swoja drogą, spotykam się z różnego rodzaju wypadkami i czasami mała prędkość i zapięte pasy nie ochronią od tragicznego w skutku wypadku. Szczere kondolencje rodzinie tragicznie zmarłym, niech spoczywają w spokoju [*] Pomagam rodzinie, poszkodowanym przejść trudny etap roszczeń. W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt - 500-198-942 lub marcin.kosmala@mk-finanse.pl
Odpowiedz
Dacia twarda maszyna, wezme chyba w fabrycznym gazie.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...