No cóż na lekcjach religi klecha zamiast im wpajać kanony wiary, to widać tłumaczył im jak beee jest Platforma, uprawiał politykę tak jak w kościele zreszto, o czym nie tak dawno było głośno w Kraśniku.
|
|
Bredzisz zafrajerzony mośku |
|
jestem za zalegalizowawszy narkotyków głupie GOJE!!
|
|
Dobre bajki Frajera
|
|
dokładnie (...) wyssane frajerskie bajeczki
Ostatnio edytowany 13 stycznia 2012 r. o 18:46
|
|
to leb je***y sobie historyjke wymyslil,a taki tfardy mial byc....hehe jebac konfiture!!!!!!
|
|
Pokolenie JP2 , oto do czego doprowadziło wprowadzenie religii do szkół . Niech się wyspowiadają pożałują za grzechy i do domu ich puścić .
|
|
zmuszali go do sprzedawania narkotyków- dobre Krycha, dobre haha
|
|
a wiec wyszlo na moje zes frajer i koniec , frajerem sie rodzisz frajerem zostajesz , mowilem ci lacho ze to nie dla ciebie raz (...)do niemiec moze najwyzszy czas udac sie tam ponownie !!!! (...) !!!!!(...)
Ostatnio edytowany 13 stycznia 2012 r. o 18:47
|
|
Prawda jest taka ze sam pchal temat niech teraz robi z siebie ofiare zasrany damski bokser!!!!i cpun!!
|
|
frajer to ryła poldek i zygi oni byli w kiciu frajerami i konfiturami a tu ttwietlttkti gang smiac sie tylkttto mozna z glupkow
|
|
zobaczymy teraz jakie z nich kozaki tam beda ale chociaz bezdomny zygi ma dom karttonotwiec a rylska majcjaz gangster zpod mostu dozywocje dla takich jeszcze poldusia tam brtak ale tez sie znajdzie
|
|
zobaczymy teraz jakie z nich kozaki tam beda ale chociaz bezdomny zygi ma dom karttonotwiec a rylska majcjaz gangster zpod mostu dozywocje dla takich jeszcze poldusia tam brtak ale tez sie znajdzie
|
|
co tutaj duzo pisac jedynie za takie cos kopy na morde nie ma zycia dla takich frajerow,niby kozak a wyszlo naprawde jaki jestes.jestes zwyklym zerem i jedynie moge ci zyczyc trumne
|
|
wszystkich co sie nosza a nic nie znacza z lkr i okolic wystrzelac. niektory mlody moze wiecej co te cioty ku*** poldki , draki frajery je***e powiesic
|
|
ja wiem jak było ten cały krystian od lat handlował narkotykami.Psiaki sie na niego czaiły od dawna i on dobrze o tym wiedzial.I dlatego nie poszedł na policje zeby zgłosic ze go pobili bo wiedział ze moga go srzedac ze diluje.Gdyby nie obrażał ludzi i sam im nie groził to nikt by z młotkiem do niego nie wystartował.A teraz zrobił z siebie największą ofiare i wszyscy mu uwieżyli!!!Śmieszne jest to wszystko...!
|
|
Krycha nie ma co ci ubliżać. Życie i tak cię ukarze te KŁAMSTWA ,tak więc pilnuj reszty paluszków.
|
|
he niezle
|
|
Ktos wie gdzie jest Zygi?
|
|
Zygi podobno razem na Celi z Pacią Siedzi w Białołęce mają dobre Szkiełko. Co do Krystiana toś był Kozak nad Kozakami ale Frajerem zostałeś haha haha
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|