Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kraśnik: Chcą nowego przewodniczącego Rady Miasta

Utworzony przez Gość, 25 lutego 2014 r. o 17:50 Powrót do artykułu
znowu doktorek Cz. w tle? już mi się rzygać chce jak słyszę "rozwój i bezpieczeństwo" albo widzę zatroskaną twarz doktorka na bilbordach reklamujących budżet obywatelski, całkiem jak by z własnej kieszeni wyjął te 2 miliony
Odpowiedz
Zobaczymy kto zasiądzie obok pana Misiaka za stołem prezydialnym po odwołaniu Marcinkowskiego. Czy będzie to Tadeusz Członka lub inny radny lewicy? PiS sam większości nie ma... 
Odpowiedz
znowu doktorek Cz. w tle? już mi się rzygać chce jak słyszę "rozwój i bezpieczeństwo" albo widzę zatroskaną twarz doktorka na bilbordach reklamujących budżet obywatelski, całkiem jak by z własnej kieszeni wyjął te 2 miliony
To zwymiotuj i ci przejdzie. Albo poszukaj jakiegoś uzdrowiciela, to ci pacaneum sprzeda.  
Odpowiedz
To zwymiotuj i ci przejdzie. Albo poszukaj jakiegoś uzdrowiciela, to ci pacaneum sprzeda.
A co to za złoty środek...pacaneum? :)  
Odpowiedz
:D Pewnie stary ,nowy prezes pcha się do koryta,a ja proponuje Ferdka z jego browarami na przewodniczącego rady-może być!
Odpowiedz
A co to za złoty środek...pacaneum? :)  
Z Pacanowa oczywiście. Miasta zamieszkanego przez Pacanowian. Nie mylić z pacanami. Byłoby to obraźliwe dla Pacanowian.
Odpowiedz
Z Pacanowa oczywiście. Miasta zamieszkanego przez Pacanowian. Nie mylić z pacanami. Byłoby to obraźliwe dla Pacanowian.
Jakież to oczywiste,a ja Matołek nic nie pojąłem...
Odpowiedz
Jakież to oczywiste,a ja Matołek nic nie pojąłem...
Dlatego ciągle wędrujesz po świecie i nawet animowany film w odcinkach o tym nakręcili. 
Odpowiedz
w pazdzierniku odwolamy was wszystkich,zadowolony Krasniczanin narod
Odpowiedz
  To najwyraźniej nie rozumiesz, że nawet taka osoba jak Ty (która cierpi chyba na rozstrój żołądka skoro ciągle na wymioty jej się ma), może złożyć swoją propozycję na co mogą zostać spożytkowane pieniądze z budżetu. Dać człowiekowi możliwość wyboru to też źle. Może odpowiadałby Ci system władzy autokratycznej??
Odpowiedz
A jak do tej pory było ? Kto kiedykolwiek ktoś  w UM czy Starostwie pytał się mieszkańców Kraśnika, jak i na jakie cele ma być spożytkowany budżet ? :)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...