![]() |
znowu doktorek Cz. w tle? już mi się rzygać chce jak słyszę "rozwój i bezpieczeństwo" albo widzę zatroskaną twarz doktorka na bilbordach reklamujących budżet obywatelski, całkiem jak by z własnej kieszeni wyjął te 2 miliony
|
![]() |
Zobaczymy kto zasiądzie obok pana Misiaka za stołem prezydialnym po odwołaniu Marcinkowskiego. Czy będzie to Tadeusz Członka lub inny radny lewicy? PiS sam większości nie ma...
|
![]() |
znowu doktorek Cz. w tle? już mi się rzygać chce jak słyszę "rozwój i bezpieczeństwo" albo widzę zatroskaną twarz doktorka na bilbordach reklamujących budżet obywatelski, całkiem jak by z własnej kieszeni wyjął te 2 milionyTo zwymiotuj i ci przejdzie. Albo poszukaj jakiegoś uzdrowiciela, to ci pacaneum sprzeda. |
![]() |
To zwymiotuj i ci przejdzie. Albo poszukaj jakiegoś uzdrowiciela, to ci pacaneum sprzeda.A co to za złoty środek...pacaneum? :) |
![]() |
:D Pewnie stary ,nowy prezes pcha się do koryta,a ja proponuje Ferdka z jego browarami na przewodniczącego rady-może być!
|
![]() |
A co to za złoty środek...pacaneum? :)Z Pacanowa oczywiście. Miasta zamieszkanego przez Pacanowian. Nie mylić z pacanami. Byłoby to obraźliwe dla Pacanowian. |
![]() |
Z Pacanowa oczywiście. Miasta zamieszkanego przez Pacanowian. Nie mylić z pacanami. Byłoby to obraźliwe dla Pacanowian.Jakież to oczywiste,a ja Matołek nic nie pojąłem... |
![]() |
Jakież to oczywiste,a ja Matołek nic nie pojąłem...Dlatego ciągle wędrujesz po świecie i nawet animowany film w odcinkach o tym nakręcili. |
![]() |
w pazdzierniku odwolamy was wszystkich,zadowolony Krasniczanin
narod
|
![]() |
znowu doktorek Cz. w tle? już mi się rzygać chce jak słyszę "rozwój i bezpieczeństwo" albo widzę zatroskaną twarz doktorka na bilbordach reklamujących budżet obywatelski, całkiem jak by z własnej kieszeni wyjął te 2 milionyTo najwyraźniej nie rozumiesz, że nawet taka osoba jak Ty (która cierpi chyba na rozstrój żołądka skoro ciągle na wymioty jej się ma), może złożyć swoją propozycję na co mogą zostać spożytkowane pieniądze z budżetu. Dać człowiekowi możliwość wyboru to też źle. Może odpowiadałby Ci system władzy autokratycznej?? |
![]() |
A jak do tej pory było ? Kto kiedykolwiek ktoś w UM czy Starostwie pytał się mieszkańców Kraśnika, jak i na jakie cele ma być spożytkowany budżet ? :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|