![]() |
Darmo wydane pieniądze.Czy wiadomo,kto kupi stary targ.Jakie okulary miał redaktor,który widział parking?Parking ma ale "Biedronka"
|
![]() |
targ był już czynny w niedzielę 22 września, więc pierwsi klienci już byli wcześniej. ale gdzie tu szukać rzetelności dziennikarskiej...
|
![]() |
Czyja to inwestycja burmistrza czy dokonczył nowy starosta?
|
![]() |
Nowy starosta to inwestuje w swoją rodzinę , by ja umieścic na kierowniczych stanowiskach
|
![]() |
parking na 7 samochodów a sprzedających 20 i gdzie tu zaparkowac oczywiście pod biedronka
|
![]() |
Ja na nowym targu już 21.09.2013r. kupiłam sobie kurtkę. Wiem, że to była sobota i padal deszcz.
|
![]() |
Czyja to inwestycja burmistrza czy dokonczył nowy starosta?a co cię obchodzi czyja inwestycja grunt że jest. |
![]() |
– To nowoczesne miejsce ma służyć poprawie warunków pracy sprzedawców, jak i komfortu dokonywania zakupów, wzmocnieniu lokalnych kupców i drobnego handlu oraz wzrostu sprzedaży wytwarzanych lokalnie płodów rolnych i produktów regionalnych, a także promocji produktów regionalnych – zaznacza Mirosław Włodarczyk, burmistrz Kraśnika.
Panie burmistrzu - a w czym obecne targowisko poprawiło (w stosunku do starego) warunki pracy sprzedających ? W czym jest lepszy komfort dokonywania zakupów ? Jak się lokalni kupcy wzmocnią ? Może by tak skończyć mówić frazesy bez pokrycia ?
|
![]() |
a byl zboczony satanista z pedzelkiem zeby pokropic to miejsce????????? ale sie jest czym chwalic, ja pierdziu. za rok sie okaze ze chinczycy kupia to targowisko od burmistrza za becen I wsadza chinczyków ich chinska tandeta I beda sprzedawac. tak jak chca kupic przychodnie kolo FLT I budynek na przeciwko po drugiej stronie ulicy zeby chinczyki mieli swoja "chinska przychodnie " I swoj "chinski hotel" dla pracowników ocywiscie z chin...... to sie wyborcy ucieszycie... zniszczyc swojego a dac drugiemu"obcemu chinczykowi" ..... to was czeka.
|
![]() |
Jeszcze jeden kościół ,a może cmentarz?PARODIA!!!!
|
![]() |
Jeszcze jeden kościół ,a może cmentarz?PARODIA!!!!Tyle potrafią,liczą na poparcie mocherowych beretów bo normalni ludzie mają ich daleko w ,,,,,Batman powinien poświęcić radną B...... a nie targowisko. |
![]() |
DZIAŁA? DLACZEGO JEST TYLKO DWÓCH SPRZEDAWCÓW?TO NAJBARDZIEJ PORONIONY POMYSŁ ŻEBY W TYM MIEJSCU ZROBIĆ TARG-DALEKO OD CENTRUM MIASTA.PIES Z KULAWĄ NOGĄ NAWET TAM NIE ZAJDZIE.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|