Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kraśnik: Zabrała pasażera na stopa, wpadła w kłopoty

Utworzony przez rupert, 26 stycznia 2012 r. o 13:12 Powrót do artykułu
antymarysieńka napisał:
Nie, no qurwa mać ! Jak można być tak głupim, zawistnym, podłym oraz mściwym, i rzucać oskarżenia na ludzi, których się nigdy na oczy nie widziało ????????? Równie dobrze, na tej samej zasadzie można napisać, że ty współżyjesz z owczarkiem niemieckim sąsiada (pod warunkiem, że jest b. zdesperowany...)
A to chyba coś ci sie jebło w twojej makówie.Nie ja wymyśliłam całe zdarzenie ani tez go nie podawałam do publicznej wiadomości,żebys tu na mnie naskakiwał. A jakby by byli tacy niewinni, to nie było by sprawy. Także ze swoimi określeniami wędruj do odpowiednich organów. I wymyślony przez ciebie przypadek o mnie jest nieprównywalny z tym, gdyż z mojej historii policja nie zatrzymała owczarka z dowodem winy, mnie nie obdarowała mandatem, a gazeta w swoim artykule ani słowem o nas nie napomniała.
Odpowiedz
griffeys wholesale shoes griffeys High shoes nike air griffey max Women's Shoes griffeys Running shoes air max 2009 Cheap shoes air max 2011 Anta shoes air max 2012 Basketball shoes air max 90 High shoes kobe shoes Low shoes nike basketball shoes Designer shoes
Odpowiedz
mecenas napisał:
Zorganizowana przestepczość ma swoich ojców wywodzących się z głebokiego KOMUNIZMU którego wiernym spadkobiercą jest platforma,sądząc po tym jak osądzono związek zbrojno-bandycki STANU WOJENNEGO po przez ostatnie liczne głośne afery pozwala nam POLAKOM sądzić że tak własnie w obecnaj chwili jest.
Nie od początku, od kiedy to zaczęła się grabież kraju platforma rządziła. Także spadkobiercy komunizmu po przechrzczeniu sie niejedno imię noszą.A kto u władzy i jej bliżej ten tym większą okazję miał zagarniac jak najwięcej dla siebie. I Polacy się przekonali, ze takiego bandytyzmu jaki mamy za demokracji to komuna ze swoim stanem wojennym nawet w połowie swojemu narodowi nie zafundowała. W tym kraju wieksze poparcie jest dla stanu wojennego niż do tego co teraz jego władze bezkarnie wyprawiają, gdy nie czując bata nad sobą w swojej arogancji coraz bardziej się rozbestwiają.
Odpowiedz
Marysieńka napisał:
A to chyba coś ci sie jebło w twojej makówie.Nie ja wymyśliłam całe zdarzenie ani tez go nie podawałam do publicznej wiadomości,żebys tu na mnie naskakiwał. A jakby by byli tacy niewinni, to nie było by sprawy. Także ze swoimi określeniami wędruj do odpowiednich organów. I wymyślony przez ciebie przypadek o mnie jest nieprównywalny z tym, gdyż z mojej historii policja nie zatrzymała owczarka z dowodem winy, mnie nie obdarowała mandatem, a gazeta w swoim artykule ani słowem o nas nie napomniała.
Czy ty czerwona mendo umiesz czytać ze zrozumieniem ? Po raz kolejny zarzucasz nieznaym ci ludziom, że są winni, mimo iz nie masz na to żadnych dowodów ... Sądzę, ty popier***eńcu jeden, że twój czas się zbliża - jak długo jeszcze osoba chora psychicznie, pobierająca rentę inwalidzką (świadczenie) z tego tytułu, będzie zaśmiecać nasze forum swoimi tzw. "przemyśleniami" ??? LKR nic cię nie nauczyło, ale porządny strzał w twój pusty łeb może przynieść nieoczekiwane efekty
Odpowiedz
antymarysieńka napisał:
Czy ty czerwona mendo umiesz czytać ze zrozumieniem ? Po raz kolejny zarzucasz nieznaym ci ludziom, że są winni, mimo iz nie masz na to żadnych dowodów ... Sądzę, ty popier***eńcu jeden, że twój czas się zbliża - jak długo jeszcze osoba chora psychicznie, pobierająca rentę inwalidzką (świadczenie) z tego tytułu, będzie zaśmiecać nasze forum swoimi tzw. "przemyśleniami" ??? LKR nic cię nie nauczyło, ale porządny strzał w twój pusty łeb może przynieść nieoczekiwane efekty
Ja nie musze im nic zarzucać. Zrobiła to policja, a facet bez niczego przyznał sie im nawet do papierosów bez akcyzy. Także z powodzeniem sam możesz sobie strzelic w swój pusty łeb.
Odpowiedz
Marysieńka napisał:
Ja nie musze im nic zarzucać. Zrobiła to policja, a facet bez niczego przyznał sie im nawet do papierosów bez akcyzy. Także z powodzeniem sam możesz sobie strzelic w swój pusty łeb. [/quote] Ty zakłamana mendo je***a - sama wcześniej napisałaś: [quote]Napisano 31 styczeń 2012 - 13:13 #16 A skąd pewnosc, zę to nie była grupka przestępcza, tyle że marniutka, a nie z tych dobrze zorganizowanych, które często i gesto przy wsparciu sił wyzszych działają?
Nie rób tu z nikogo idioty - skoro sama jesteś niepełnosprawna intelektualnie, wcale nie oznacza to, że inni userzy tego forum też są, i możesz pisać wszystko, co ci się spodoba - twoje spotaknie z ludźmi, których ciągle oczerniasz i pomawiasz jest bliższe, mongole jeden, niż ci się wydaje
Odpowiedz
antymarysieńka napisał:
Ty zakłamana mendo je***a - sama wcześniej napisałaś: Nie rób tu z nikogo idioty - skoro sama jesteś niepełnosprawna intelektualnie, wcale nie oznacza to, że inni userzy tego forum też są, i możesz pisać wszystko, co ci się spodoba - twoje spotaknie z ludźmi, których ciągle oczerniasz i pomawiasz jest bliższe, mongole jeden, niż ci się wydaje
I co, tak ci szkoda, że nie napisałam, że nie nalezą do tych dobrze zorganizowanych, które przez swoje wtyki sa w pewien sposób chronione? A co do spotkania z tymi userami, to sa chronieni przez naszą policję, że tak odwaznie odgrażasz mi sie publicznie?
Odpowiedz
Ty, antymarysieniek, a może tobie sie wydaje, że im przewodzisz i chciałbys, zeby wszyscy orzekli , że sa niewinni, bo nie mozesz przeboleć,że nie tylko tyle paczek papierosów poszło na zmarnowanie, to jeszcze na mandat trzeba było tyle wybulic?
Odpowiedz
gdyby ja konfiedent nie po....bal to by nie zatrrzymali
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...