A to chyba coś ci sie jebło w twojej makówie.Nie ja wymyśliłam całe zdarzenie ani tez go nie podawałam do publicznej wiadomości,żebys tu na mnie naskakiwał. A jakby by byli tacy niewinni, to nie było by sprawy. Także ze swoimi określeniami wędruj do odpowiednich organów. I wymyślony przez ciebie przypadek o mnie jest nieprównywalny z tym, gdyż z mojej historii policja nie zatrzymała owczarka z dowodem winy, mnie nie obdarowała mandatem, a gazeta w swoim artykule ani słowem o nas nie napomniała.antymarysieńka napisał:Nie, no qurwa mać ! Jak można być tak głupim, zawistnym, podłym oraz mściwym, i rzucać oskarżenia na ludzi, których się nigdy na oczy nie widziało ????????? Równie dobrze, na tej samej zasadzie można napisać, że ty współżyjesz z owczarkiem niemieckim sąsiada (pod warunkiem, że jest b. zdesperowany...)
![]() |
|
![]() |
griffeys wholesale shoes
griffeys High shoes
nike air griffey max Women's Shoes
griffeys Running shoes
air max 2009 Cheap shoes
air max 2011 Anta shoes
air max 2012 Basketball shoes
air max 90 High shoes
kobe shoes Low shoes
nike basketball shoes Designer shoes
|
![]() |
Nie od początku, od kiedy to zaczęła się grabież kraju platforma rządziła. Także spadkobiercy komunizmu po przechrzczeniu sie niejedno imię noszą.A kto u władzy i jej bliżej ten tym większą okazję miał zagarniac jak najwięcej dla siebie. I Polacy się przekonali, ze takiego bandytyzmu jaki mamy za demokracji to komuna ze swoim stanem wojennym nawet w połowie swojemu narodowi nie zafundowała. W tym kraju wieksze poparcie jest dla stanu wojennego niż do tego co teraz jego władze bezkarnie wyprawiają, gdy nie czując bata nad sobą w swojej arogancji coraz bardziej się rozbestwiają. |
![]() |
Czy ty czerwona mendo umiesz czytać ze zrozumieniem ? Po raz kolejny zarzucasz nieznaym ci ludziom, że są winni, mimo iz nie masz na to żadnych dowodów ... Sądzę, ty popier***eńcu jeden, że twój czas się zbliża - jak długo jeszcze osoba chora psychicznie, pobierająca rentę inwalidzką (świadczenie) z tego tytułu, będzie zaśmiecać nasze forum swoimi tzw. "przemyśleniami" ??? LKR nic cię nie nauczyło, ale porządny strzał w twój pusty łeb może przynieść nieoczekiwane efekty |
![]() |
Ja nie musze im nic zarzucać. Zrobiła to policja, a facet bez niczego przyznał sie im nawet do papierosów bez akcyzy. Także z powodzeniem sam możesz sobie strzelic w swój pusty łeb. |
![]() |
Nie rób tu z nikogo idioty - skoro sama jesteś niepełnosprawna intelektualnie, wcale nie oznacza to, że inni userzy tego forum też są, i możesz pisać wszystko, co ci się spodoba - twoje spotaknie z ludźmi, których ciągle oczerniasz i pomawiasz jest bliższe, mongole jeden, niż ci się wydaje |
![]() |
I co, tak ci szkoda, że nie napisałam, że nie nalezą do tych dobrze zorganizowanych, które przez swoje wtyki sa w pewien sposób chronione? A co do spotkania z tymi userami, to sa chronieni przez naszą policję, że tak odwaznie odgrażasz mi sie publicznie? |
![]() |
Ty, antymarysieniek, a może tobie sie wydaje, że im przewodzisz i chciałbys, zeby wszyscy orzekli , że sa niewinni, bo nie mozesz przeboleć,że nie tylko tyle paczek papierosów poszło na zmarnowanie, to jeszcze na mandat trzeba było tyle wybulic?
|
![]() |
gdyby ja konfiedent nie po....bal to by nie zatrrzymali
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|