Lepiej tak, niż w rulonie albo z wypłaty sprzątaczkiIga napisał:Pomimo tego, ze moze dorabiac i nie lamie prawa, to jest jeszcze cos takiego jak czyste sumieni, bo nie wierze, że w Urzedzie nie odsypia dyzurów za Krasniczan pieniadze! Poza tym, nigdy w zyciu nie dalabym temu panu udzielac pomocy moim najbliższym na izbie przyjęć, bo nie wierze ze jedna i druga prace wykonuje bez zarzutów! Organizmu nie da sie oszukać, to ze oszukuje mieskzńców bo nic nie robi dla miasta to jego sprawa i tych co głosowali na niego! Ale jak ma ratowac ludzkie zycie to wymagam zeby robił to ktos kto sie tym zajmuje na 100% a nie czlowiek pazerny na kasę !
![]() |
|
![]() |
Rozliczenie wspólpracowników poprzednika, ujawnienie afer, ok. macie rację, może to za mało jak na 2 lata działalności, burmistrz jest za mało decyzyjny. Ekipa. którą sobie dobiera, też mu w tej działalności nie pomaga, to akurat bylo widac od początku, taka stagnacja moze być do końca kadencji.
Tylko bardziej się obawiam, kto przyjdzie po nim, bo pokolenie PO nie odpuszcza, pewni panowie mimo tzw.' smierci społecznej' przeczekają .A społeczeństwem Kraśnika łatwo jest sterować.
I dajcie sobie spokój już z tą pracą w szpitalu, przeciez musi mieć kontakt z zawodem.
|
![]() |
[s][s]skoro musi mieć kontakt z zawodem po co stawał do wyborów [/s][/s] |
![]() |
I wkoło Wojtek, Jacek... " O czym ty do mnie rozmawiasz? Mie się nie wydaje" |
![]() |
Jak to pięknie brzmi, rozliczanie współpracowników poprzednika i ujawnianie afer, ale tylko dla ludzi z obecnego słusznego układu i takich nainych, którzy dają sobie dużo wmawiać. Jak sama zauwazasz społeczenstwo Krasnika łatwo jest sterowac, także każda strona robito odpowiednio do swoich potrzeb, nawet uciekając sie do górnolotnych hasełek bez pokrycia, byle tylko dały sie łyknąć i odpowiednio zadziałały, tak jak z tym rozliczaniem pracowników , których sady uznają za zwolnionych niezgodnie z prawem, czyli tylko po to, żeby zwolnic człowieka i zrobic miejsce dla swojego oraz ujawnianiem afer, które konczy się na robieniu wokół nich duzo szumu. Mentalnosc polityczna jest raczej niezmienna.To po nim przyjdą tacy sami a moze i gorsi , tak jak ten przyszedł po swoim poprzedniku z duzą iloscią populistycznych haseł, które później zamienił w pychę, arogancje i w propagande sukcesu. A co się tyczy kontaktu burmistrza z zawodem, to rzeczywiście powinien o nim pomyslec przed wyborami, a nie jeszcze w tym celu okłamywac społeczenstwo miasta.Ale jak z niego taki lekarz jak uzdrowiciel miasta, to i ten dorywczy kontakt z zawodem mu nie pomoze, a szybciej trzeba by się trzymac od niego z daleka. Przeciez u nas i tak się leczy wyniki badan i podług nich sie przepisuje lekarstwa, które sami lekarze uwazają za najskuteczniejsze, a nie zwraca sie uwagi na objawy towarzyszące chorobie i skutki jakie powodują te leki. I nie mysle, żeby poprzez przerwe w zawodzie zapomniał jak sie bada cisnienie, czy jakie leki przypisuje sie na nadcisnienie czy choroby serca, czy tez jak się postępuje z pacjentem po zawale serca? |
![]() |
http://www.krasnik24.pl/index.php/news-leftmenu-106/202-aktualnoci/1107-krasnik-dwa-lata-przygotowan-i-dwa-lata-inwestycji
|
![]() |
"Nagroda po półtorej miesiącu pracy"? - bardzo przepraszam, ja dziennikarz ani polonista nie jestem, ale wydaje mi się, że nie jest to po polsku, tylko po polskiemu? Ale może ja się mylę, bo ja zwykły człowiek jestem.
Ale na jedno stwierdzenie pragnę zwrócić uwagę: w części o inwestycjach jest mowa o 7 milionach zł. Czy to czasem aby nie ilość, którą zaufani koledzy Czubińskiego wyciągnęli z budżetu na zabawki dla siebie i propagandę "byłego", a które teraz koledzy kolegów chcą oddać z portfeli wszystkich mieszkańców?
Oczekuję stanowczych działań ze strony burmistrza, ponieważ ten lekceważony przez kolesiów Czubińskiego dług może być powodem wyhamowania jakiegokolwiek rozwoju miasta - co skrzętnie propagandowo wykorzystają w/w koledzy.
|
![]() |
Komin (czyt. największy burmistrz świata), Jaro S (czyt. persona non grata) i asysta wazeliniarzy (nieporadni radni, bum Kali Kali bum, Boberki, Sznajderki, ect) na 3 "Zdrowaśki" do pieca. To prawdziwe UZDROWIENIE, zgodnie z panująca w tępogrodzie hipokryzją. A losy I damy, np. woź drabiniasty z gnojóweczką vel latareneczka.
A może w miejsce historii FŁT, sportu, itp historia kraśnickiego nepotyzmu i głupoty. Poczytne, uniwersalne dzieło, ba! wiekopomne. "No matter what, keep smiling"
|
![]() |
To nie wiedział o tym przed wyborami?Po co obiecywał,że na czas burmistrzowania zarzuci lekarzenie? |
![]() |
Ojojoj - a co wy chcecie od tej damy ? Kobitka ładna, zgrabna, uprzejma (widziałem ją ze dwa razy) a to, że stworzono dla niej etat (vice) w ŚDS, placówce podległej starostwu (bo wcześniej, przed urlopem macierzyńskim pracowała w DPS) to jest powód, by zakończyła jak Jagna w Chłopach Reymonta ? A fe .. |
![]() |
http://www.dziennikw...ASNIK/121129506
Mirku może wystartujesz w konkursie. Dwie pensyjki to nie jedna, a drewno do kominka podrożało i może nie będzie przy czym nakręcić reklamy przy następnych wyborach.
|
![]() |
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz w Urzędzie.
|
![]() |
Ponoć Wielki Ptak zapowiedział, że natychmiast po twoim pojawieniu się w przychodni (bez względu na jednostkę chorobowę) zaaplikują ci lewatywę ! Osobiście mam wątpliwości, czy na nerwicę natręctw to pomoże, ale jak by tak może zmienić otwór, przez który będzie dozowana treść płucząca .... |
![]() |
To czyzby nasz pan burmistrz - lekarz az tak nisko upadł? A ja z kolei wątpię czy to moze być dobra terapia, skoro na twoim przykładzie widać, że wszelkie możliwe wlewy jeszcze bardziej szkodzą i to na mózg. |
![]() |
Nerwicę natręctw można leczyć. Było ci wielokrotnie pisane, byś odwiedziła pewnego szczupłego lekarza, jeżdżącego czarnym VW Tiguanem. On na pewno coś z tym zrobi ... |
![]() |
O jak widać znasz go aż nazbyt dobrze. Ale twojemu problemowi jednak nie udało mu sie zaradzic, skoro twoje natręctwo zatacza coraz szersze kręgi. Ostatnio edytowany 13 grudnia 2012 r. o 21:38
|
![]() |
Stawiarski z długiem prawie miliona zł , zarabia netto około 6 tyś zł jak on to bidulek spłaci na waciki mu już zabraknie musi chłop nieżle kombinować, apteki to już nie ten biznes co kiedyś, Włodarczyk nawet na samochód nie ma , bo trudno sobie wyobrazić, żeby ktoś poważny jeżdził citroenem 1 przy wzroście 2m bez butów, próbował służbowym, ale go telewizja namierzyła i Stawiarski go zje....ł, i już nie jeżdzi i rzadko samochód służbowy pod domkiem stoi. Wiadomo kto w tym mieście rządzi, ale na pewno nie Włodarczyk. A kampania kosztowała i będzie kosztować.
|
![]() |
Jeżeli masz problem z zasięgiem lub internetem w telefonie sieci PLUS pisz (nie czekając na odpowiedź) reklamacje przez internet bok@plus.pl lub listownie Polkomtel Sp. z o.o-Reklamacje, ul. Postepu 3, 02-676 Warszawa.
Dostałem rabat w wysokości miesięcznego abonamentu za brak internetu w telefonie.Warto walczyć o swoje !!!!!!!!!!!!
|
![]() |
http://kfd.pl/s/sylwester_2012_2013
|
Strona 9 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|