![]() |
12 lat? Od razu w łeb i od piachu po co żywić takich bydlaków
|
![]() |
12 lat? Od razu w łeb i od piachu po co żywić takich bydlakówPOPIERAM |
![]() |
TO NIEBYWAŁE ŻEBY W TAK prawymisprawiedliwym MIEŚCIE DOSZŁO DO TAKICH EXCESÓW.
|
![]() |
TO NIEBYWAŁE ŻEBY W TAK prawymisprawiedliwym MIEŚCIE DOSZŁO DO TAKICH EXCESÓW. TO NIEBYWAŁE ŻEBY W TAK prawymisprawiedliwym MIEŚCIE DOSZŁO DO TAKICH EXCESÓW.ale w POspolitym, nowoczesym już tak? |
|
|
![]() |
co to za ścierwa że tak napisze dopuścili się takiego czynu??? Ujawnić nazwiska oraz imiona, wizerunki żeby do końca życia wstydzili sie za swoje czynny.....
|
![]() |
co to za ścierwa że tak napisze dopuścili się takiego czynu??? Ujawnić nazwiska oraz imiona, wizerunki żeby do końca życia wstydzili sie za swoje czynny.....Popieram! |
![]() |
Popieram!
http://www.studiosiedem.com.pl/index.php/gadzety-reklamowe
|
![]() |
jestem za ujawnieniem tozsamosci tych bydlakow!!!!!
|
|
|
![]() |
Do pieca z nimi...debile.
|
![]() |
12 lat im grozi? chore polskie prawo dostanie ze 2 lata w zawiasach i to samo bydlak zrobi , jakby faktycznie 12 musiał odsiedzic to by się nie dopuścił jeden z drugim takiego czynu
|
![]() |
Jestem za ujawnieniem tożsamości tych bandytów.
|
![]() |
Nie grozi im po 12 tylko od razu po 15 bandytom!
|
|
|
![]() |
masiak i tuniak
|
![]() |
Podobno Chłopak zmarł dziś w szpitalu Panie Świeć nad jego duszą. Tych zwyrodnialcow na stryczek a nie z naszych podatków utrzymywać
|
![]() |
9514
|
![]() |
Świeć panie nad jego duszą, a ja tu go odwiedzam właśnie w szpitalu i wygląda na zywego
|
|
|
![]() |
Co wy gadacie przecież chłopak żyje normalnie po obijany trochę ale normalnie gada i takie ploty aby denerwują jak nie wiecie co i jak to nie plotkujcie że nie żyje albo coś...
Pozdrawiam Paweł & Tomek koledzy :-)
|
![]() |
POPIERAMPopieram zakopać na końskich ścierwa. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.