![]() |
Oglądałem sesję w tej KoreaTV. Ludzie z byłem ekipy lub w różny sposób z nią powiazani, robili wszystko, żeby temat zbagatelizować i ta fuszerka nie obciązała ich środowiska POlitycznego. Żenada panowie i panie. Hala przy PG Nr 1 fuszerka. Zalew fuszerka. Co w kolejności, może Graniczana niebawem zacznie się zapadać?
|
![]() |
zapomniałeś o chodniku na urzędowskiej....
|
![]() |
Zasypac i posiac trawe niewielka strata przecierz obecna władza twierdziła iz jest to zbiornik retencyjny a skad nagle zalew paranoja
|
![]() |
cała obecna władza
|
![]() |
Oglądałem sesję w tej KoreaTV. Ludzie z byłem ekipy lub w różny sposób z nią powiazani, robili wszystko, żeby temat zbagatelizować i ta fuszerka nie obciązała ich środowiska POlitycznego. Żenada panowie i panie. Hala przy PG Nr 1 fuszerka. Zalew fuszerka. Co w kolejności, może Graniczana niebawem zacznie się zapadać?Wybory fuszerka, dyżur na pogotowiu fuszerka, niby studia (węgierski) za kasę ze szkół fuszerka, tory fuszerka, sprawy w sądzie fuszerka, KRAŚNIK FUSZERKA. |
![]() |
Oglądałem sesję w tej KoreaTV. Ludzie z byłem ekipy lub w różny sposób z nią powiazani, robili wszystko, żeby temat zbagatelizować i ta fuszerka nie obciązała ich środowiska POlitycznego. Żenada panowie i panie. Hala przy PG Nr 1 fuszerka. Zalew fuszerka. Co w kolejności, może Graniczana niebawem zacznie się zapadać?ALE DOM WIELKIEGO CZU JESZCZE SIĘ NIE WALI A I WC BURMISTRZ POstawiła za fontannę chałupkę |
![]() |
Wybory fuszerka, dyżur na pogotowiu fuszerka, niby studia (węgierski) za kasę ze szkół fuszerka, tory fuszerka, sprawy w sądzie fuszerka, KRAŚNIK FUSZERKA.A czy ktos wie cos wiecej o tych niby studiach? Bo to chyba tez sprawa dla organow scigania? Czy to prawda, ze pracownicy UM znalezli tam dodatkowe zatrudnienie? A co radni powiedza na to? |
![]() |
A po co trawę? Piach z Wisły to najtaniej i żeby był taki sam jak na plaży koniecznie z Wisły. Wedlug teorii Pana Kalinowskiego to piach z innych plazy się kleil i nie nadawał na plażę.Dlatego trzeba było wcześniej go wymienić. No ostatecznie trawe można tez posiać, żeby baranki miały się gdzie paść. I znów wydatek będzie 68.ooo tys.
|
![]() |
nie wiem, kto takie mądre tytuły do art. układa...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|