![]() |
nie bylo tak grozniie jak to na zdięciach wygląda już woda opadła..
10 lat wcześniej było gorzej.
|
![]() |
niech dodadzą zdjęcia ze stoku narciarskiego !!!
|
![]() |
Teraz już wody przy gospodarstwach prawie nie ma ale to co było po południu to aż dziwne że nie ma aż tak wielkich szkód, przejeżdżałem tą drogę jakoś po 12 to już tam był potok a jak wracałem półtorej godziny pózniej to mnie straż nie wpuściła.
|
![]() |
niech dodadzą zdjęcia ze stoku narciarskiego !!!A bardzo go tam zalało? |
![]() |
A c oto ma wspólnego z Kraśnikiem, że znalazło się w dziale poświęconemu temu miastu i powiatowi?! NIC!!! Redakcjo!!! STWÓRZCIE WRESZCIE ODDZIELNE DZIAŁY DLA KAŻDEGO POWIATU NASZEGO WOJEWÓDZTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Piernik jasny, z tego co tu pokazują wynika, że woda stanęła na ugorze i oto od razu larum grają. Onegdaj za peerelu Panie dzieju woda szla na "meter" wysoka i wszystko zabierała po kolei a ludziska się schodzili na czele z naczelnikiem gminy, stawali na moście i śmiali się z zalewanych, mówiąc - teren zalewowy. Ot czasy, ot obyczaje Panie dzieju dobrodzieju. Sensacja sensacje po wsi goni i sensacją pogania.
|
![]() |
Piernik jasny, z tego co tu pokazują wynika, że woda stanęła na ugorze i oto od razu larum grają. Onegdaj za peerelu Panie dzieju woda szla na "meter" wysoka i wszystko zabierała po kolei a ludziska się schodzili na czele z naczelnikiem gminy, stawali na moście i śmiali się z zalewanych, mówiąc - teren zalewowy. Ot czasy, ot obyczaje Panie dzieju dobrodzieju. Sensacja sensacje po wsi goni i sensacją pogania.Dobrze prawisz mości chłopie. Normalność, oto czego nam potrzeba. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|