![]() |
A jak to Pan Widomski poprawiał te wyniki? Jakie były metody? Ktoś wie?
|
![]() |
A jak to Pan Widomski poprawiał te wyniki? Jakie były metody? Ktoś wie?
|
![]() |
Poprawił w jeden sposób. Odszedł do Lublina :lol:
|
![]() |
Żenujące!
|
![]() |
Komu przeszkadzał p.Widomski? Ze służbą zdrowia miał jednak kontakt.Ale ma wadę nie bierze łapówek nie kradnie .Drodzy państwo jak się ma prace to trzeba dobrze ją wykonywać i nie podskakiwać przełożonemu.Wkrótce wiele spraw się wyjaśni.Prowodyrzy się ośmieszą.Szkoda że na tym straci Zakrzówek.
|
![]() |
No to wójt nawet gości nie przywitał? Narozrabiał i za marszałka się chowa? Nie zachowasz tak twarzy Grzesiu! Pamiętaj człowiekiem się jest, wójtem się bywa! Szanuj mieszkańców! Wyborcy nie wybaczają!
|
![]() |
Komu przeszkadzał p.Widomski? Ze służbą zdrowia miał jednak kontakt.Ale ma wadę nie bierze łapówek nie kradnie .Drodzy państwo jak się ma prace to trzeba dobrze ją wykonywać i nie podskakiwać przełożonemu.Wkrótce wiele spraw się wyjaśni.Prowodyrzy się ośmieszą.Szkoda że na tym straci Zakrzówek.A co wójtem szczujesz? Zwalniał będzie samodzielnie myślących? |
![]() |
tylu było przed nim kierowników ale jakoś żaden nie skończył w Lublinie? Dlaczego? Byli tacy żli czy dużo lepsi od niego?
|
![]() |
Roma i Julian w Lublinie
Mam w sercu takie marzenie
zobaczyć Hannę Śleszyńską na scenie,
która u boku Pawła Wawrzeckiego
rozwikła zagadki życia seksualnego.
zobaczyć dobrą komedię na scenie,
która wyśmieje współczesny świat
i rozwinie jesienny kwiat.
Mam sercu takie marzenie
popatrzeć co się dzieje na scenie
i sextet mężowi zafundować
żeby miał za co mnie miłować.
|
![]() |
Roma i Julian w Lublinie
zobaczyć Hannę Śleszyńską na scenie,
która u boku Pawła Wawrzeckiego
rozwikła zagadki życia seksualnego.
zobaczyć dobrą komedię na scenie,
która wyśmieje współczesny świat
i rozwinie jesienny kwiat.
Mam sercu takie marzenie
popatrzeć co się dzieje na scenie
i sextet mężowi zafundować
żeby miał za co mnie miłować.
|
![]() |
Łone tak wszendzie robio.
|
![]() |
A jak to Pan Widomski poprawiał te wyniki? Jakie były metody? Ktoś wie?chciał to towarzystwo w Krusie do roboty pogonić, nie przewidział że wiele laluń jest po protekcji, oczernili go i się zbuntowali. Jest tam również kilku nierobów, którzy liczyli że zostaną kierownikiem. |
![]() |
Oj. Piotrek menadzerki uczyles sie w Osrodku Szkolenia KGB.
s to dobra szkoła.
|
![]() |
chciał to towarzystwo w Krusie do roboty pogonić, nie przewidział że wiele laluń jest po protekcji, oczernili go i się zbuntowali. Jest tam również kilku nierobów, którzy liczyli że zostaną kierownikiem.Wydaję mi się, że prawda jest zupełnie inna, niestety tak kończą ludzie którzy nie mają szacunku do innych ludzi i chcą pokazać swoją wyższość nad innymi. |
![]() |
106 lat tradycji nic dodać nic ująć
|
![]() |
Do gościa. Jeden po protekcji własnie został. Tam sa zreszta sami kierownicy, co jeden to lepszy. Idz na informacje to sie dowiesz, aż ci w piety pojdzie. Widomski ich troche przywolywał do porzadku, no a teraz, ten nowy jakis wystraszony burak, nic nie wie, nie wie nawet czy zyje. Ciagle wszystko musi konsultowac z paniusiami. Kto tam rzadzi? Wszyscy. Normalnie hulaj dusza piekła nie ma. Zwykła banda.
|
![]() |
Za to Pan Widomski dla rolników był bardzo uprzejmy> Sam kiedyś doświadczyłem jego uprzejmości i tu się sprawdza stare góralskie przysłowie: dlaczego mali ludzie są tacy wredni: - "bo im się
serce o gó.. ....e opiera!"
|
![]() |
A nowy kierownik Krus też z nadania , gdyby nie był radnym jedynej słusznej opcji to nawet by w Krusie nie pracował
|
![]() |
A nowy kierownik Krus też z nadania , gdyby nie był radnym jedynej słusznej opcji to nawet by w Krusie nie pracowałAle dla ludzi przyjemny i zawsze chętnie pomoże. |
![]() |
Przypomina mi to kawał o udach.
Przychodzi facet do restauracji i zamawia schaboszczaka i 50 do popicia. Kelner po obiedzie przynosi rachunek a tam trzy pozycje. Schabowy, 50tka i uda. Facet pyta jakie uda ja nie jadlem żadnego kurczaka. Kelner na to: nie UDAlo się, trudno, skreślam ;)
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|