![]() |
Coś tu nie gra. Każdy dostawca ma prezenty dla sprzedawców. Patelnie, wycieczki, a już głupi blender to wogule jakaś ściema. Lepiej niech prokuratura wyjawi jakie wycieczki i prezenty dostają lekarze i aptekarzy. Wtedy się zdziwi. Blender lub inne pierdoły, też mi afera. I to jeszcze areszt. Szok.
|
![]() |
standard....domyślam jaka firma te prezenty wręczała....
|
![]() |
No własnie czegoś tu nie rozumiem... wręczanie upominków przez dostawców jest na porządku dziennym i jest to forma marketingu. Wszyscy tak robią.
Popieram wypowiedź sprzedawcy. Niech sie prokuratura zainteresuje jakie nagrody dostają np lekarze za wypisywanie chorym określonej marki leków (wypisują czy potrzebny czy nie - i tu ma prokurator pole do popisu, wszak przypisanie komuś leku, który jest mu niepotrzebny, jest narażeniem życia i zdrowia tego pacjenta) a w zamian, wycieczki, konferencje, drobne upominki oraz samochody i klucze do mieszkań dla dzieci lekarzy. Widać mafia farmacuetyczna ma się dobrze. Ale przecież lekarze i prokuratorzy na jednym jadą wózku i kolega prokurator nie będzie węszył u kumpla lekarza...
|
![]() |
nic dodać nic ująć... pozdrawiam |
![]() |
Brawo dla firmy Kamis i ich badziewiastej marki IRVING
|
![]() |
TAK TAK za lekarzy lepiej niech się wezmą! Pacjenci ne mają pieniędzy a oni wypisują im najdroższe leki twierdząc że te tylko pomogą. A dlaczego , bo potem jadą na zagraniczne wczasy ufundowane przez te firmy, których leki przepisują.... RZENADA!!!
|
![]() |
Tylko za biuro sie wzieli??? niech zobaczą co sie dzieje w sklepach. Jak nie masz pełnej kieszeni towaru nie sprzedaż. W dużych PSS-ach rządzi tylko kilka firm na półkach, może warto zobaczyc jakie to firmy. Podobna sytuacja ma miejsce w Lubartowie i Zamościu (oczywiście mowa o najwiekszych sklepach) chociaż w Lubartowie na OGROMNĄ!!!!! skalę. Panie w malych sklepach borykają sie z przeterminowanym towarem a na duzych kierownik bierze "w łapę" a pracownicy tego sklepu za duże saldo nie dostaja premii. STANDARD!!!!! i nikt tu nie odkrył ameryki.
|
![]() |
Za powaznych przestępców się nie wezmą .Jak zwykle za płotki ,,za blender,Takich najłatwiej ukarać .Mafię trudno ruszyć.
|
![]() |
Wiadomo.
Kraśnik łapówkami stoi.
|
![]() |
AMEN |
![]() |
czuje ze prokuraturzyna za nakrecenie takiej sztucznej aferki przyjal od ktoregos z lokalnych konkurentow PSS duzo wiecej niz oskarzane panie z artykulu..
|
![]() |
O RETY ALE AFERA!!! LUDZIE CZY WY JUŻ CAŁKOWICIE OSZALELIŚCIE ,GDZIE WY TU SZUKACIE SENSACJI.PODPOWIADAM WAM ZASTANÓWCIE SIĘ JAKIM CUDEM WSZYSTKIE DUŻE ZACHODNIE SKLEPY ZNALAZŁY SIĘ W CENTRUM MIASTA I KTO ZA TO WZIĄŁ ŁAPÓWKI. TAM TO DOPIERO SZŁY PORZĄDNE PREZENTY. MY JAKO TAKIE GŁUPOLE DAMY ZARABIAĆ ZAGRANICZNYM SIECIOM I NASZEJ KOCHANEJ WŁADZY. POZDRAWIAM KUPUJCIE DALEJ W BIEDRONKACH ITP.
|
![]() |
ten artykół byl jakies 6 miesiecy temu, widac ze w pl nie ma o czym pisac tylko powielaja co jakis czas te same artykuły tylko pod zmienionym tytulem, zenada. hehehehehehehhehehehhe, caly swiat sie z pl smieje, nie jest wam wstyd? nie pisze z duzych liter bo szkoda na was.
|
![]() |
sa winne te panie,i sad nie uwiezy prezes w te bzdury,pracownicy musieli mowic przed sadem jaka to pani prezes to dobra kobieta bo bali sie o prace, i napewno zostana ukarane mysle ze po wyroku sadu zostana odwołane z zajmowanych stanowisk a pracownikom pss-u bedzie sie lepiej pracowalo niz za rządód pani prezes ktora sie mowi ze jest tyranem,
|
![]() |
|
![]() |
tszebaa jebac karac niewyrurzniac wszystkich bioroncych
|
![]() |
powino sie je zwolnoc dyscyplinarnie z dniem kiedy prokurator zaczol prace
|
![]() |
TAK TAK za lekarzy lepiej niech się wezmą! Pacjenci ne mają pieniędzy a oni wypisują im najdroższe leki twierdząc że te tylko pomogą. A dlaczego , bo potem jadą na zagraniczne wczasy ufundowane przez te firmy, których leki przepisują.... RZENADA!!!Ech, zdarzyło się kiedyś, ze po przyjsciu do apteki i okazaniu recepty, wyszło mi do zapłaty 250 zł. Dla biednej studentki, którą wówczas byłam, była to kwota wręcz nie do ogarnięcia. Na co pani farmaceutka z uśmiechem na twarzy poinformowała mnie, że przepisano mi najdroższe lekarstwa w danym segmencie, i ona może mi zaproponować coś znacznie tańszego ale o identycznym działaniu...No i zapłaciłam 40 złotych. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|