![]() |
super, małymi krokami do przodu, będzie praca dla ludźi :)
|
![]() |
A czy pan burmistrz poradził sobie z kanalarzami?
Dalej smutni panowie w niebieskich fatałaszkach budzą delikwenta i mówią - cieknie na przyłączu(starym jak stary Kraśnik:), Naprawiasz? Albo my to zrobimy i obciążymy.
Tu przydałaby się ciężka praca.
Wybory wkrótce:)
|
![]() |
Konkurencja dla KOMPAN-a z Wyżnicy, ciekawe...
|
![]() |
Już się coś niepodoba kraśnickim MOTŁOCHOM lepiej sadzić palmy.
|
![]() |
BĘDZIE PRACA DLA SWOICH,PRZECIĘTNY KRAŚNICZANIN BEZROBOTNY NIE MA SZANS!!!!!!
|
![]() |
http://tnij.org/lokalizacjatelefonu
na tej stronie można zlokalizować KAŻDEGO po numerze telefonu. Wystarczy podać numer osoby którą chcemy namierzyć.
|
![]() |
Beznadziejna informacja. Co ta inwestycja zmieni? Jaki jest wzrost zatrudnienia? Przeniesienie firmy z jednej części miasta do strefy tylko aby mieć ulgi powinno być karane. Nie chodzi o Kraśnik, ale o całą Polskę. Cwaniactwo - to takie polskie. Szkoda mieszkańców Kraśnika. Jestem z Lublina , ale nie pracuje tutaj.
|
![]() |
Konkurencja dla KOMPAN-a z Wyżnicy, ciekawe...Czy ja wiem czy konkurencja? Jedynie to wiekszosc zalogi z Kompana moze chciec przejsc do Ortisu;) |
![]() |
Fabryka fajnie brzmi, ale raczej fabryka to niestety nie bedzie Pani redaktor. Mały zakład niestety.
|
![]() |
Fabryka fajnie brzmi, ale raczej fabryka to niestety nie bedzie Pani redaktor. Mały zakład niestety.Orzecież Piotrek nie ma takiej kasy żeby fabrykę postawić i wyposazyć ją w przyzwoite maszyny jak Kozłowski. To raczej będzie manufaktura... zadłuzy się i popłynie... szkoda chłopaka bo fajny gościu z niego jest ;) B) |
![]() |
A dlaczego jesteś przeciętny????
|
![]() |
Znalazłem stronę na której można zlokalizować KAŻDEGO po numerze telefonu. Wystarczy podać numer osoby którą chcemy namierzyć.
http://tinyurl.com/kmvzo89
|
![]() |
czyl isuma sumarum teraz Ortis produkuje w Krasniku i placi podatki po przenosinach bedzie dalej produkowal tylko ze nie bedzie placil podatkow? Jaki tu jest interas dla budzetu?
|
![]() |
praca za najniższa stawkę hahahah POwodzenia buraki
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|