ZASTANAWIAMY SIĘ WSPÓLNIE CO CI TO CZERWONE BYDŁO W GŁOWĘ ZROBIŁO ?????gość napisał:Filozofia "Kalego" "jak nas biją to źle, jak my bijemy do dobrze" Niestety taki poziom dyskusji rozpoczęło Kraśnickie PIS. Nie jest to dobry język polemiki przyznaje, mam nadzieję zwykli ludzie już będą mieli dosyć tak uprawianej polityki i w końcu wybiorą osobę kulturalną, wykształconą, kompetentną i z doświadczeniem a my wszyscy nie będziemy obrażani i okłamywani.
![]() |
|
![]() |
Co masz na myśli pisząc "CZERWONE BYDŁO" i jakie ugrupowanie w RM prezentujesz bo tekstu mogę się jedynie domyślać że partie Stawiarskiego. Mam racje? |
![]() |
Świetny przykład podręcznikowej manipulacji: poświęca się zwykłą urzędniczkę, by ocalić stołki i portfele kolesiów. Gawiedź niech zaspokoi żądzę sprawiedliwości biczowaniem kobiety, która, jak miliony innych jechała "wczorajsza", ale, jak niewielu, wpadła. Wykazała się tu brakiem wyobraźni. To fakt. Wymiar sprawiedliwości nie przepuści jej tego, bo to przecież tylko zwykła urzędniczka. Z całą pewnością odpokutuje za to.
A w tym czasie ta sama gawiedź zapomni o tym, że kolesie na stołkach pobawili się i zafundowali tejże gawiedzi "prezent": 8000 000 zł. do spłaty! Cichcem, cichcem załatwi się, że "ofiarodawcy prezentu" awansują, dostaną premię, zrobią jeszcze bardziej błyskotliwą karierę i będą żyli długo i szczęśliwie...
Gawiedzi! Obudź się! Temat sekretarki jest odświeżany przez jej kolegów urzędników zza ściany!
|
![]() |
CZERWONE BYDŁO to wszystko TO, obojętnie po której stronie naszej sceny politycznej które nie zostało poprawnie zlustrowane czy zdekomunizowane i czy wszyscy którzy robią uniki przed tym do dzisiaj. Jak tych cięć się nie zrobi to jeszcze długo będzie tak jak w chwili obecnej. |
![]() |
Dziękuje za wyjaśnienie, Ale co do jakości wypowiedzi mam wątpliwości czy nadajesz się na radnego (jeśli wogóle nim jestes?) Pozdrawiam i wiecej wiary na przyszłość jeszcze dwa lata i się rządy zmienią mam nadzieje że będzie lepiej i kulturalniej. |
![]() |
Będzie, jak pójdą do piachu, Niesioł,Paligłup,Śikorka to są główni architekci chamstwa w POLSCE, a resztę tak jak mówię, obowiązkowo lustrować i dekomunizować.Polityk z czystą d.u.p.ą. nie ma się czego obawiać,nie będzie nikt na niego miał haków, czy teczki,może wtedy ruszymy z tego marazmu. |
![]() |
|
![]() |
Problemem nie jest brak lustracji i dekomunizacji, ale złodziejstwo , i obłuda polityczna majaca na celu dbanie tylko o swoje interesy, i napychanie swoich kieszeni. Ten stan już i młodych ogarnął. |
![]() |
Ciekawe czy szczaw tego roku obrodzi? Jeżeli tak-to będzie żyło nam się lepiej! Więcej wiary i optymizmu w człowieka!
|
![]() |
Własnie te wiarę w drugiego człowieka poznaję i to bardzo dobitnie. Żeby sie sam bez umiaru nachlał, gotów jest wykanczać innych., że aż dorównuje tym z czasów wojny.
|
![]() |
Ale o co chodzi moim przedmówcom, czy to są głosy w dyskusji na temat tego forum ?
|
![]() |
Nie mówimy o tym forum, ale podłych, zakłamanych i zachłannych rządzicielach tego kraju, których działania mozna porównac do takich hitlerowskich z czasów wojny. |
![]() |
Widzę CYCU że nie nadążasz za całością. |
![]() |
|
![]() |
najlepsze zdjęcia : http://daa.pl/xxx69
|
![]() |
fajne zdjęcia : http://daa.pl/jpe69
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź: